detector.media
23.07.2009 16:15
ІТК і НАМ оголосили тендер на PR-підтримку цифрового форуму

Асоціація Індустріальний телевізійний комітет та Незалежна асоціація телерадіомовників проводять тендер на PR супровід третього Міжнародного форуму «Цифрове мовлення в Україні».

 

Форум щорічно збирає майже 200 експертів, топ-менеджерів, інвесторів і технічних спеціалістів на єдиному комунікаійному майданчику.

 

Цілі PR-кампанії:

- залучити максимальну кількість учасників причетних до теми переходу України на цифрове мовлення;

- висвітлити факт: Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» - єдина повноцінна подія у сфері цифрового телебачення в Україні.

 

Завдання PR-кампанії:

- актуалізація теми переходу України на цифрове телебачення серед всіх учасників телевізійного ринку, громадських організацій сектору, телеглядачів;

- залучення всіх зазначених категорій ЦА також і за межами України: ЄС, США та країни пострадянського простору, особливо Середньої Азії;

- підвищення рівня обізнаності ЦА стосовно стану впровадження цифрового мовлення в Україні та основних проблем галузі;

- орієнтація кампанії як на головну, активну частину ЦА так і на залучення нової - long tail'а.

 

Тендер проводиться в два етапи: дистанційний та співбесіда. Останній термін подачі заявок - 1 серпня 2009 року. Заявкою на участь в тендері вважається презентація пропонованої PR кампанії в форматі ppt чи pdf.

 

За більш детальною інформацією та попередніми консультаціями просимо звертатися до Дениса Гурського за мейлом gursky@itk.org.ua чи телефоном +380676448613.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY