«Україна» закрила «На валізах»

4 Лютого 2013
5942
4 Лютого 2013
17:25

«Україна» закрила «На валізах»

5942
«Україна» закрила «На валізах»

Телеканал «Україна» закрив тревел-шоу «На валізах». Програма припинила свій вихід з початку 2013 року.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», загалом було відзнято 10 випусків, однак в ефір вийшло менше половини.

 

У прес-службі каналу закриття програми «Детектор медіа» пояснили низькими показниками.

 

«У виробництві телевізійних продуктів звичайною є практика, коли частина проектів стають успішними, а деякі проекти показують не найкращі рейтинги. Перед початком нового осіннього сезону 2012 року канал "Україна" анонсував кілька проектів власного виробництва, серед яких фільми "Джамайка", "Врятувати боса", кулінарне шоу "Найкращий кухар на селі", тревел-шоу "На валізах"... Майже всі ці проекти показали відмінні або хороші результати телеперегляду. Однак у програми "На валізах" виявилися не найкращі показники», - повідомили у прес-службі «України».

 

Утім, телеканал і надалі розглядає «можливість використання формату тревел-шоу» та вивчає різні варіанти.

 

«На валізах» стартувало на «Україні» 4 грудня 2012 року і виходило в ранковому слоті суботи о 8:00).

 

Нагадаємо, «На валізах» - це власна розробка каналу. У кожному випуску програми дві пари героїв разом з ведучим обговорювали свої поїздки: одна пара відпочивала в Україні, інша - за кордоном. Учасники розповідали про свою подорож: оцінюють плюси та мінуси, згадували, скільки грошей витратили. У кінці кожного випуску глядачі в студії голосували за ту пару, яка, на їхню думку, відпочила найбільш цікаво. Вів проект Ярослав Лодигін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5942
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрей
4103 дн. тому
А какое шоу придет взамен?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду