Над виробництвом «Педан Притула шоу» працює ТО Олени Маторіної

14 Січня 2013
10305
14 Січня 2013
16:09

Над виробництвом «Педан Притула шоу» працює ТО Олени Маторіної

10305
Педан і Притула виступають креативними продюсерами шоу
Над виробництвом «Педан Притула шоу» працює ТО Олени Маторіної

Прем'єра авторського проекту Олександра Педана та Сергія Притули «Педан Притула шоу» вийде на Новому каналі в березні. Шоу створює творче об'єднання Олени Маторіної. Про це «Детектор медіа» розповіла керівник департамент маркетингу та PR Ольга Балабан.

 

Загалом над шоу працює команда з близько 100 осіб. Керівником проекту є Олена Маторіна (продюсувала проект «Україна чудес»), режисером - Юлія Лупир (працювала в Comedy Club, «Великій різниці»), продюсерами - Марія Павлічук та Анатолій Сябро.

 

Самі ведучі Олександр Педан і Сергій Притула виступають також у якості креативних продюсерів шоу і беруть участь у розробці програми. «Хоча є авторська група, яка пише скетчі і сценарій, хлопці беруть участь у всьому, вони також сидять на монтажі», - розповіла пані Балабан.

 

«Педан Притула шоу» за форматом має бути актуальним late night show, що виходитиме щотижня. Ведучі аналізуватимуть та жартуватимуть на тему головних подій у країні та світі. День і слот проекту поки не відомі.

 

 Олена Маторіна та Олександр Педан (праворуч)

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10305
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавцю
4124 дн. тому
Ну і сматрі сфой аерте!
Знавець
4124 дн. тому
Жалкій закос пад "Пражектарперісхілтан". Ізвінітє за мой хмєльніцка-тєрнопальскій... :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду