«Гра в слова і не тільки» замінить на ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким»

10 Січня 2013
5858
10 Січня 2013
17:45

«Гра в слова і не тільки» замінить на ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким»

5858
Програма розширює тематику і переходить у прямий ефір
«Гра в слова і не тільки» замінить на ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким»

Програма «Гра в слова і не тільки» з Іриною Славінською і Віталієм Гайдукевичем відтепер виходитиме на ТВі щочетверга о 21:00 у прямому ефірі і триватиме дві години. Про це йдеться на сторінці програми у Facebook. Таким чином, це ток-шоу замінить у слоті «Вечір з Миколою Княжицьким», виробництво якого припинено з нового року.

 

Перший випуск оновленої «Гри в слова...» вийде сьогодні, 10 січня.

 

Як розповіла «Детектор медіа» ведуча Ірина Славінська, у «Грі в слова...» з'являться нові рубрики. Окремий блок програми відтепер буде присвячений кіно, про яке раніше говорили не дуже багато, а саме новинкам українського кінопрокату. Будуть включення глядачів скайпом (автори сподіваються випробувати цю новацію наступного тижня). Також крім культурологічного з'явиться політичний компонент - «у нашому особливому ключі», пообіцяла ведуча.

 

При цьому команда, яка працює над проектом, залишилася незмінною. Розширити тематику і перейти в прямий ефір команді «Гри в слова...» запропонувало керівництво ТВі, і творці проекту погодилися на зміни, розповіла пані Славінська.

 

Гостями програми 10 січня стануть:

 

- Денис Іванов (продюсер, «Артхаус трафік») і Олена Фетисова (режисер і продюсер), які з нагоди дня народження Сергія Параджанова розкажуть про створення біографічного фільму «Параджанов»;

 

- В'ячеслав Кириленко, з яким ведучі спілкуватимуться як з новообраним головою Комітету ВР з питань культури та духовності;

 

- Василь Овсієнко (історик, дослідник дисидентського руху), з яким говоритимуть про Василя Стуса;

 

- Максим Саваневський (інтернет-експерт), котрий розповість про тренди політичного інтернету.

 

Нагадаємо, «Гра в слова і не тільки» як авторський культурологічний проект Ірини Славінської і Віталія Гайдукевича стартувала на ТВі у травні 2012 року і виходила по суботах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5858
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду