detector.media
10.01.2013 17:45
«Гра в слова і не тільки» замінить на ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким»
«Гра в слова і не тільки» замінить на ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким»
Програма розширює тематику і переходить у прямий ефір

Програма «Гра в слова і не тільки» з Іриною Славінською і Віталієм Гайдукевичем відтепер виходитиме на ТВі щочетверга о 21:00 у прямому ефірі і триватиме дві години. Про це йдеться на сторінці програми у Facebook. Таким чином, це ток-шоу замінить у слоті «Вечір з Миколою Княжицьким», виробництво якого припинено з нового року.

 

Перший випуск оновленої «Гри в слова...» вийде сьогодні, 10 січня.

 

Як розповіла «Детектор медіа» ведуча Ірина Славінська, у «Грі в слова...» з'являться нові рубрики. Окремий блок програми відтепер буде присвячений кіно, про яке раніше говорили не дуже багато, а саме новинкам українського кінопрокату. Будуть включення глядачів скайпом (автори сподіваються випробувати цю новацію наступного тижня). Також крім культурологічного з'явиться політичний компонент - «у нашому особливому ключі», пообіцяла ведуча.

 

При цьому команда, яка працює над проектом, залишилася незмінною. Розширити тематику і перейти в прямий ефір команді «Гри в слова...» запропонувало керівництво ТВі, і творці проекту погодилися на зміни, розповіла пані Славінська.

 

Гостями програми 10 січня стануть:

 

- Денис Іванов (продюсер, «Артхаус трафік») і Олена Фетисова (режисер і продюсер), які з нагоди дня народження Сергія Параджанова розкажуть про створення біографічного фільму «Параджанов»;

 

- В'ячеслав Кириленко, з яким ведучі спілкуватимуться як з новообраним головою Комітету ВР з питань культури та духовності;

 

- Василь Овсієнко (історик, дослідник дисидентського руху), з яким говоритимуть про Василя Стуса;

 

- Максим Саваневський (інтернет-експерт), котрий розповість про тренди політичного інтернету.

 

Нагадаємо, «Гра в слова і не тільки» як авторський культурологічний проект Ірини Славінської і Віталія Гайдукевича стартувала на ТВі у травні 2012 року і виходила по суботах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY