Президент доручив Генпрокуратурі розслідувати обставини загибелі Юрія Данилова

6 Грудня 2012
5308
6 Грудня 2012
11:44

Президент доручив Генпрокуратурі розслідувати обставини загибелі Юрія Данилова

5308
Президент доручив Генпрокуратурі розслідувати обставини загибелі Юрія Данилова

Генеральна прокуратура України має забезпечити повне та неупереджене розслідування обставин загибелі журналіста Юрія Данилова. Відповідне доручення генпрокурору Віктору Пшонці дав Президент України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба глави держави.

 

«Прошу забезпечити повне, об'єктивне та неупереджене вивчення всіх обставин загибелі журналіста Юрія Данилова та вжити за результатами цієї роботи вичерпних заходів реагування відповідно до законодавства», - йдеться в дорученні.

 

Про результати проведеної роботи генпрокурор має доповісти Президентові до 20 грудня.

 

Юрій Данилов загинув 11 листопада в приміщенні київського Палацу спорту під час висвітлення олімпійського кваліфікаційного турніру з хокею. Він провалився в яму завглибшки 7 метрів, яку співробітники Палацу спорту розсунули біля льодової арени після закінчення хокейного матчу Україна-Польща.

 

Юрій Данилов був хокейним оглядачем, багато років писав для українських ЗМІ, зокрема співпрацював з газетами «Команда», «2000», «Киевские ведомости».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5308
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду