Роман Сасанчин із шоу «Голос. Діти» отримав нові творчі пропозиції

9 Листопада 2012
19326
9 Листопада 2012
13:43

Роман Сасанчин із шоу «Голос. Діти» отримав нові творчі пропозиції

19326
Його прослуховує хор імені Верьовки, а народний депутат готовий оплатити навчання Роми в Глієра
Роман Сасанчин із шоу «Голос. Діти» отримав нові творчі пропозиції

10-річний Роман Сасанчин із села Садки Тернопільської області, який за результатами «сліпого» прослуховування не потрапив у шоу «Голос. Діти», отримав низку нових творчих пропозицій. Про це «Детектор медіа» розповіли в прес-службі каналу «1+1».

 

На наступний день після виходу в ефір першого випуску «Голос. Діти», у якому брав участь Роман Сасанчин, канал «1+1» і мама хлопчика - Євдокія Сасанчин - почали отримувати пропозиції для Роми.

 

За словами Євдокії Сасанчин, телеглядачі з Америки і Німеччини хочуть надати матеріальну допомогу її родині, чоловік зі Львова запропонував стати продюсером Роми. Школа-інтернат гуманітарно-естетичного виховання в Черкаській області готова в будь-який момент прийняти Рому на навчання.

 

Народний депутат, який звернувся до телеканалу «1+1», запропонував оплатити навчання Роми в Київському інституті музики ім. Р. М. Глієра. «Зрозуміло, що зараз Рома не зможе там навчатися через малий вік, але депутат готовий повести його на прослуховування, і якщо викладачі скажуть "відмінно", то почати навчання в училищі при цьому інституті, щоб потім Рома зміг продовжити навчання в Глієра. Якщо ж прослуховування пройде не дуже вдало, він усе одно готовий допомагати хлопчику рухатися у творчому напрямку», - розповіли «Детектор медіа» в прес-службі.

 

Український співак Віктор Павлік, у якого найближчим часом запланований музичний фестиваль, вніс у свій концертний графік дует з Ромою. А переможець «Голосу країни» Іван Ганзера запропонував хлопчику записати спільну пісню «Моє рідне село». Ця пропозиція пролунала в ефірі «Сніданку з 1+1» 9 листопада, гостем якого був Рома і куди зателефонував Іван Ганзера, щоб висловити 10-річному вокалісту свою підтримку.

 

Одразу після «Сніданку з 1+1» Роман Сасанчин із мамою вирушив на прослуховування в Український народний хор ім. Г. Г. Верьовки. Представники хору, побачивши виступ Роми в шоу «Голос. Діти», звернулися в кастинг-відділ проекту, який і звів їх з мамою хлопчика.

 

«1+1» обіцяє стежити за змінами у творчій долі Роми Сасанчина та інших конкурсантів «Голос. Діти».

 

Нагадаємо, на офіційній сторінці шоу «Голос. Діти» стартувало альтернативне голосування за учасників, яких не обрали тренери (у тому числі - за Рому Сасанчина). Переможець альтернативного голосування виступить у прямому ефірі шоу й отримає спеціальний приз від проекту «Голос. Діти».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19326
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lva
4174 дн. тому
віталік
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду