Податкова зупиняє на час виборів перевірки ЗМІ вже з другого кварталу 2012 року

30 Березня 2012
5544
30 Березня 2012
11:39

Податкова зупиняє на час виборів перевірки ЗМІ вже з другого кварталу 2012 року

5544
Податкова зупиняє на час виборів перевірки ЗМІ вже з другого кварталу 2012 року

Державна податкова служба України не перевірятиме засоби масової інформації під час виборчої кампанії з виборів народних депутатів. Про це йдеться на сайті установи.

 

Таке доручення підписав голова ДПС України Олександр Клименко відповідно до прийнятої 9 лютого постанови Верховної Ради про забезпечення безперешкодної діяльності ЗМІ у передвиборний період 2012 року.

 

Нагадаємо, що за законом «Про вибори народних депутатів України» чергові вибори до Верховної Ради відбудуться в останню неділю жовтня, тобто 28 жовтня. Виборча кампанія розпочнеться за 90 днів, тобто орієнтовно 30 липня.

 

Утім, податкова не включатиме представників ЗМІ до плану-графіку проведення перевірок вже з другого кварталу. «Таким чином журналісти матимуть всі умови для об'єктивного та неупередженого висвітлення виборчої кампанії», - заявляють у податковій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5544
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду