Екс-сценаристи «Великої різниці по-українськи» створили власний продакшн

5 Березня 2012
6548
5 Березня 2012
16:06

Екс-сценаристи «Великої різниці по-українськи» створили власний продакшн

6548
Екс-сценаристи «Великої різниці по-українськи» створили власний продакшн

Віктор Медведський, Сергій Атрощенко й Оксана Іванюк створили власну виробничу компанію IQ Production і працюють над першим проектом, яким стала гумористична програма «Добрий вечір». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Творці IQ Production раніше працювали в продюсерському центрі «Среда» Олександра Цекала, що, зокрема, виробляє телепроекти «Велика різниця» і «Велика різниця по-українськи»: Оксана Іванюк була директором продюсерського центру, Віктор Медведський і Сергій Атрощенко - сценаристами і креативними продюсерами «Великої різниці по-українськи».

 

«Ми зібрали команду творчих, талановитих і амбіційних людей, яким хотілося створювати не одноденний гумор, а гумор, який житиме і через рік, і через п'ять років», - прокоментував створення власної компанії Сергій Атрощенко.

 

За словами Віктора Медведського, їхній перший проект «Добрий вечір» об'єднав у собі всі жанри і напрямки гумору: «Це шоу про людей і для людей! Про те, що оточує кожного з нас у повсякденному житті - родина, робота, стосунки між чоловіком і жінкою, дітьми і батьками, начальниками і підлеглими».

 

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, керівником ТОВ «Ай К'ю Продакшн» є Оксана Іванюк.

 

Довідка:

Віктор Медведський і Сергій Атрощенко у 1998-2005 роках - сценаристи й актори команди КВН ЧП, Мінськ. 2007-2010 роки - сценаристи міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля». Автори сценарію новорічного «Вогника» на телеканалі «Інтер» - «Однокласники. Новорічна зустріч - 2009». 2010-2011 роки - сценаристи і креативні продюсери «Великої різниці по-українськи».

 

Оксана Іванюк працює на українському телебачення з 1997 року. У 2006 році брала участь у перезапуску каналів «Кіно» і «Сіті» на посаді програмного директора, заступника генерального директора. У 2010 році закінчила Вищі курси сценаристів і режисерів, майстерню продюсерів кіно і телебачення Олександра Роднянського. Протягом останнього року була директором «Продюсерського центру "Среда"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6548
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду