Оновлений «Підйом» стартує 5 березня в інтернеті

23 Лютого 2012
9829
23 Лютого 2012
12:53

Оновлений «Підйом» стартує 5 березня в інтернеті

9829
Оновлений «Підйом» стартує 5 березня в інтернеті

Оновлене ранкове шоу Нового каналу «Підйом» стартує 5 березня в інтернеті. Про це «Детектор медіа» повідомила піар-директор каналу Ольга Балабан.

 

За її словами, в ефірі проект з'явиться пізніше. Щодо того, хто буде ведучим, поки що не уточнюється.

 

Як писала ТК, на початку року Новий канал зняв «Підйом» з ефіру до березня для переформатування і пошуку нових ведучих. У переформатованому проекті зміняться рубрики, форма подачі та декорації.

 

Нагадаємо, у травні «Підйом» залишили ведучі Ольга Фреймут, Олександр Педан  і Сергій Притула. Усі троє почали займатися «сольними проектами». Новими ведучими «Підйому» стали Роман Скрипін, Андрій Шабанов, Ольга Цибульська. Згодом проект залишила Ольга Цибульська, її змінила Юлія Ковальова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9829
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
провидица
4447 дн. тому
удачи) загнутся и глазом не успеют моргнуть) с такой командой "профессионалов", которые пришли по указанию "верхов" и во главе с стб-шним шеф-редактором, которая на предыдущей работе лишь тому и научилась, что тырить чужие идеи :) браво)
zz
4448 дн. тому
ну-ну
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду