Підсумкову прес-конференцію Януковича транслюватиме в прямому ефірі Перший національний

20 Грудня 2011
15395
20 Грудня 2011
16:03

Підсумкову прес-конференцію Януковича транслюватиме в прямому ефірі Перший національний

15395
Підсумкову прес-конференцію Януковича транслюватиме в прямому ефірі Перший національний

21 грудня об 11:00 в «Українському домі» відбудеться підсумкова прес-конференція президента України Віктора Януковича. Захід транслюватиметься в прямому ефірі Національної телекомпанії України. Про це йдеться на сайті глави держави.

 

Представники ЗМІ запрошуються до «Українського дому» (вул. Хрещатик, 2) з 9:00 до 10:45.

 

Акредитацію представників ЗМІ проводить прес-служба президента до 18:00 20 грудня за телефонами: 255-63-18, 255-78-44.

 

Також до прес-служби можна надсилати листи про акредитацію електронною поштою на адресу olena_trusova@apu.gov.ua або факсом за номером 255-65-01. У листі, оформленому на бланку засобу масової інформації, необхідно вказати прізвище та ім'я представника ЗМІ, його посаду та контактний телефон.

 

Сигнал трансляції буде поширено НТКУ мережею «Укртелеком». Відеоматеріали будуть поширені перегоном від АПУ, а також розміщені на ftp-сервері.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15395
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду