«1+1» купив формат Mobbed

19 Грудня 2011
9738
19 Грудня 2011
17:14

«1+1» купив формат Mobbed

9738
«1+1» купив формат Mobbed

Телеканал «1+1» придбав американський формат Mobbed («Оточений натовпом»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Формат Mobbed для «1+1» адаптуватиме продакшн Вікторії Забулонської.

 

Поки невідомо, коли проект вийде в ефір та як називатиметься його українська версія.

 

Mobbed - це шоу зворушливих зізнань, що виходить на телеканалі Fox. Суть проекту полягає в тому, що одна людина вирішує повідомити другій «велику новину» - освідчитися в коханні, розповісти про вагітність, запропонувати одружитися - так, щоб цей момент запам'ятався назавжди. Команда Mobbed придумує й організовує для свого героя театрально-циркову виставу за участю професійних акторів, танцюристів, музикантів та акробатів. Також до сюрпризу запрошують усіх охочих, тому Mobbed називають шоу наймасовіших флеш-мобів.

 

У першому випуску Mobbed на американському каналі Fox молодий чоловік освідчився своїй дівчині на центральній міській площі за допомогою професійного оркестру, великого танцювального ансамблю, із залученням кількасот людей. Дівчина відповіла «так», на неї одразу одягли весільну сукню і провели церемонію вінчання. Прем'єру шоу подивилися понад 11 мільйонів осіб, вона була названа найрейтинговішою в США за останні п'ять років, наголошують у прес-службі «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9738
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду