«Радіо Ера» транслюватиме матчі «Металіста»

29 Вересня 2011
8390
29 Вересня 2011
15:50

«Радіо Ера» транслюватиме матчі «Металіста»

8390
«Радіо Ера» транслюватиме матчі «Металіста»

«Радіо Ера» транслюватиме у прямому ефірі домашні матчі футбольного клубу «Металіст» (Харків). Про це повідомила прес-служба «Радіо Ери».

 

29 вересня транслюватимуть матч «Металіст» - «Алкмаар» (Нідералнди). Початок о 20.00. Поєдинок коментуватимуть спортивні оглядачі Михайло Герасименко та Олександр Журахівський.

 

3 листопада на «Радіо-Ері» матч «Металіст» - «Мальме» (Швеція), 30 листопада - «Металіст» - «Аустрія» (Австрія).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8390
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4600 дн. тому
Самая спортивная радиостанция страны вновь порадовала! Если на "плюсах" будет эту игру комментировать не Джулай, переключусь на звук "Эра-ФМ"- этих парней уже не раз слушал,отличный тандем- не раздражают,в "материале", в отличии от плюсовской детворы - комментаторов. А "динамо" с "ворсклой" почему не в фаворе у "Эры-ФМ"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду