На «1+1» стартує документальний цикл «Алхімія кохання» Павлюка і Рибася

2 Вересня 2011
16105
2 Вересня 2011
15:03

На «1+1» стартує документальний цикл «Алхімія кохання» Павлюка і Рибася

16105
На «1+1» стартує документальний цикл «Алхімія кохання» Павлюка і Рибася

4 серпня на каналі «1+1» відбудеться прем'єра документального циклу «Алхімія кохання» Іларіона Павлюка і Володимира Рибася. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Алхімія кохання» - це багатосерійний документальний цикл про найзнаменитіші історії кохання, точніше - про те, чим ці історії були насправді. Адже, на думку авторів проекту Іларіона Павлюка і Володимира Рибася, чимало відомих нам love-story набагато глибші, драматичніші та цікавіші, ніж вважається.

 

Проект виходитиме по неділях о 14:00.

 

«Ромео і Джульєтта - видумка геніального Шекспіра чи реальні люди з реальною трагічною історією кохання? Звідки походять неймовірні легенди про образ життя Джакомо Казанови? Що за чоловіки ставали фаворитами імператриці Катерини? Які стосунки були в Наполеона і Жозефіни?», - анонсують новий проект у прес-службі.

 

Перший епізод «Алхімії кохання» - про кримінальну пару Бонні і Клайда.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16105
Читайте також
09.09.2011 08:30
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
36 712
09.09.2011 08:28
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
16 994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду