ARD подарує НТКУ вживане обладнання на 4 млн євро

23 Травня 2011
11775
23 Травня 2011
20:25

ARD подарує НТКУ вживане обладнання на 4 млн євро

11775
ARD подарує НТКУ вживане обладнання на 4 млн євро

Німецький мовник ARD безкоштовно надасть Національній телекомпанії України технічне обладнання вартістю 4 млн євро. Про це ТК повідомили в прес-службі НТКУ.

 

На запитання «Детектор медіа», у компанії уточнили, що обладнання вживане.

 

Домовленість про допомогу в технічному переоснащенні була досягнута в лютому під час візиту в НТКУ віце-президента Європейської мовної спілки (EBU) Клаудіо Каппона й асистента генерального директора EBU Девіда Льюїса. НТКУ склала і відіслала до EBU перелік необхідного обладнання. Після погодження з керівництвом EBU та його членами ARD запропонувала своє обладнання.

 

Улітку НТКУ отримає п\'ять синхронізаторів цифрового відеосигналу (SDI) для можливості використання вхідних сигналів під час прямих включень з різних міст. Також тривають переговори про строки й умови постачання трьох супутникових комплектів для підйому відеосигналу на супутник (SNG).

 

В НТКУ заявляють, що такий обмін не лише програмним, а й технічним продуктом практикується членами EBU, та обіцяють використати обладнання для поліпшення якості новинного мовлення каналу, збільшення оперативності роботи.

 

«EBU допомагає своїм членам, якщо ця допомога справді йде на розвиток каналу. Обладнання, яке нам надається, коштує великих грошей. І це обладнання надходить не в яку-небудь кишенькову фірму (як зробив би несумлінний керівник), а в державну компанію», - цитує прес-служба генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11775
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Голова
4719 дн. тому
Правильно что дали.Как раз это то,что больше всего нужно в момент,когда первый прорывается в лидеры.Спасибо Немцам.
безриков
4722 дн. тому
так немцы значит молодчаги!Не пожалели такой шикарной помощи.А раньше не рисковали дать,в прошлые годы-знали что все растащат.
безриков
4722 дн. тому
так немцы значит молодчаги!Не пожалели такой шикарной помощи.А раньше не рисковали дать,в прошлые годы-знали что все растащат.
фрайтрудовуха
4722 дн. тому
наверное нужно быть очень тонким дипломатом,чтобы уговорить Немцев подарить стольтко аппаратуры,котораы 3 раза моложе по возрасту той,которая сейчас на НТКУ.Талант переговорщика и высочайшую степень доверия со стороны руководства крупнейшего канала-ARD.Зачет +40000000)))
Джокер
4722 дн. тому
Вот это подарок.В другие времена при других руководителях моогли бы втихаря все загрузить на подставную фирмочку и продали бы,а так-все пошло прямиком на канал.Это очень выокая степень порядочности,когда так Немцы доверяют Первому,что дарят на такие огромные суммы подарки.При других директорах таких подарков не делали-знали что уйдет все налево.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду