В «Х-Факторі» переміг Олексій Кузнєцов

8 Січня 2011
19852
8 Січня 2011
00:10

В «Х-Факторі» переміг Олексій Кузнєцов

19852
В «Х-Факторі» переміг Олексій Кузнєцов

Переможцем першого сезону проекту «Х-фактор» на СТБ став 19-річний вокаліст-аматор з міста Макіївки, що на Донеччині, Олексій Кузнєцов. Про це в прямому ефірі талант-шоу оголосила ведуча Оксана Марченко. Згідно умов конкурсу, Олексій Кузнєцов отримає титул найкращого виконавця країни й винагороду у розмірі 2 млн. грн.

 

 

 

 

Під час заключного шоу Оксана Марченко повідомила, що СТБ розпочав підготовку другого сезону проекту. Вже відомо, що його першим учасником стане переможець «Х-фактор Онлайн», викладач фізкультури Херсонського державного університету Віктор Романченко

 

Нагадаємо, вокальне талант-шоу «X-фактор» стартувало 4 вересня 2010 року. Відбір учасників проекту розпочався 7 березня та пройшов у кілька етапів. За умовами конкурсу, участь у проекті може взяти кожен, кому виповнилося 14 років. Щоб переконати журі, претенденти на перемогу можуть бути і професіоналами, і аматорами. 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://xfactor.stb.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19852
Теги:
Коментарі
20
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марина
4859 дн. тому
kresen // 11.01.2011 12:06:40_______"Ребятушки, "Щедривка" - это сэло______очевидно, что вам нужно учить матчасть , а конкретно : кто такой Николай Леонтович и чем стала для всего мира от Америки до Австралии народная украинская "Щедрівка" или "Carol of the Bells" ..... Да, кстати, т.н. победитель, "Молодой человек исполняет мировую оперную классику" уже "выступает" в поте своего лица на открытии кабаков http://dusia.telekritika.ua/Grani_bytiia/14924 Можете не благодарить
Дмитро Ф.
4859 дн. тому
Авторам Ікс-чинника. От єдине чого бракувало в цьому чудовому шоу - це дійсно українських півсень!!! Скільки їх було? 2?3? А пасаж пана Сосєдова про дружбу українського та російського народів? (У гала-концерті, перед вситпуом Ірини Борисюк.) Шоу повинне залишатися суто музичним, без політики, але від того не менш українським! Дякую!
Дмитро Ф.
4859 дн. тому
to kresen Людино! Щедрика різними мовами співає весь християнський світ! а ви тут про село розповідаєте! мали б совість! залиште свою українофобію при собі або для російских сайтів!
kresen
4859 дн. тому
Молодой человек исполняет мировую оперную классику. Украина родила таковую? Ребятушки, "Щедривка" - это сэло, вы хотите, чтобы на большую сцену тащили непременно сельскую культуру, каковой является украинская культура. Соломия Крушельницкая прославилась исполнением партий в операх Верди, Пуччини, Бизе и Чайковского. А ее триумф - "Мадам Баттерфляй". Скажіть, яка тварюка, га? :) Щедрыкы-вэдрыкы в Ла Скала не пела :)
Mike
4860 дн. тому
Марина // 10.01.2011 16:37:36______ образливо це і вже дуже низько(((( і на що розраховують переможці чи фіналісти ікс-фактора? працювати в тому ж напрямку що й фабриканти???? здається їх вже предостатньо!! здається, що в Україні українською не співає ніхто! принаймні їх не чути(((((
Марина
4860 дн. тому
Mike // 10.01.2011 15:28:09_________Погоджуюсь, але якщо б вони заспівали це вживу, Да спасибо, что хоть фанерно)))))) Это была третья и последняя песня на украинском языке за все время украинского Х-фактора на украинском канале(((((( А сколько этих песен так и не было спето??(((((
Mike
4860 дн. тому
"из всей многомесячной тягомотины с предсказуемым результатом как лучик света и глоток воздуха прозвучала "Щедривка" в самом конце этого овношоу Ради этих трех минут стоило" Погоджуюсь, але якщо б вони заспівали це вживу, а не "вилизали" все звучання в студії. тільки подумайте, приблизно 20 людей на сцені, без диригента, ідеально виконують далеко непросту річ багатоголоссям???
Марина
4860 дн. тому
из всей многомесячной тягомотины с предсказуемым результатом как лучик света и глоток воздуха прозвучала "Щедривка" в самом конце этого овношоу Ради этих трех минут стоило , наверное, терпеть эту грязь и нанимать клакеров для "приветствия" "победителя" Что же до самого поющего дуболома: люди, забудьте уже сейчас!)))) не было и не будет в стране "певца" Кузнецова. как сказал еще один светоч дивных знаний :"тебе с таким лицом никто денег не даст")) Шоу провалено. Если у ЭТОГО , кого назвали победителем, есть Х-фактор,то вода слита, а сверху лежит медный таз
Олена
4860 дн. тому
Дякую каналу СТБ за чудове шоу та класний гала-концерт! Незаперечно, найвагоміше та навидовищніше шоу країни. Іншим каналам ще рости та й рости до цього рівня. Чекаємо на УМТ-3 та Хфактор-2. На жаль, окрім цих програм, дивитися в сучасному телевізорі нічого...
х-хвактор
4861 дн. тому
"яка сім"я, таке й сонечко..." - "яка країна, такий й найголовніший співак країни"
olga
4861 дн. тому
Очень рада за Алексея, он действительно талантлив! Маша Рак тоже очень талантлива, достойна Евровидения. Из них хорошая пара. Поздравляю!!!
teoira75
4861 дн. тому
Олексій,ти молодець,щиро рада за тебе!!!!!.Ми вболівали усією сім'єю за тебе!!!!А Марію Рак пропоную відправити на Євробачення від України.Впевнена,що ця талановита дівчина зможе приємно вразити своїм талантом і Європу!!!
лиза бондарчук
4861 дн. тому
дуже добре що переміг Олексій Кузнєцов!!!!!!!мені він дуже подобався!!!!!!!!але жалко що вийшли Сафаров і Манатік=(((((((((
rider
4861 дн. тому
Несподівано аж дивно! Хто завгодно, тільки не цей, з дозволу сказати, артист...
wickedwitch
4861 дн. тому
Шановний ТК! Щиро дякую за відповідь. А то і справді ввели мене в оману :) Ну і добре, що Олексій переміг. Рада за нього. Із святами всіх та з наступившим Новим роком! Бажаю всім побільше життевих перемог!
ТК
4861 дн. тому
Переміг Олексій Кузнєцов. А пан mayakovskiy щиро захоплений тим фактом, що на ТК протягом хвилини було випадково опубліковано технічний текст новини - одну з двох заготовок щодо фіналістів. Приносимо вибачення за цей казус:)
wickedwitch
4861 дн. тому
Так кто же все-таки выиграл?? А то непонятно. В статье-одно, а коменты вводят в заблуждение :) А прямой ефир пропустила. Даже всезнающий гугл не знает пока :)
mayakovskiy
4861 дн. тому
))))
ТК
4861 дн. тому
Неодмінно збережіть це фото - як пам`ятку про те, що з-поміж двох фіналістів обов`язково перемагає хтось один - або перший, або другий:)
mayakovskiy
4861 дн. тому
К счастью есть фото супер статьи от Телекритики)))))) Той самой где Оксана Марченко объявила победу Марии Рак) Супер)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду