Видавнича компанія «Країна ангелят» запускає журнал для незрячих дітей

3 Грудня 2010
13124
3 Грудня 2010
16:57

Видавнича компанія «Країна ангелят» запускає журнал для незрячих дітей

13124
Видавнича компанія «Країна ангелят» запускає журнал для незрячих дітей

Видавнича компанія «Країна ангелят» на базі дитячих журналів «Ангелятко» та «Ангеляткова наука» запускає журнал для незрячих дітей. Про це ТК повідомили у видавництві.

 

За даними редакції, це перший подібний проект в Україні. Журнал виходитиме щомісяця із вкладкою рельєфно-крапковим шрифтом (шрифтом Брайля). Передплатити нове видання можна вже із січня 2011 року в будь-якому поштовому відділенні України.

 

«Цей проект "Країни ангелят" є соціальним і неприбутковим, покликаний адаптувати незрячих і слабозорих дітей до життя у нашому суспільстві, надати для їхнього всебічного розвитку не гірші можливості, ніж у повносправних дітей», - йдеться у повідомленні редакції.

 

Над проектом протягом року працювали дитячі психологи і педагоги закладів для незрячих дітей, експерти з рельєфно-крапкового шрифту, державні і недержавні організації, що мають справу зі сліпими та слабозорими.

 

Презентація видання відбудеться 7 грудня о 12.00 у львівській книгарні «Є» (Львів, проспект Свободи, 7).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13124
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
4899 дн. тому
Молодцы! Ни кому не нужны эти детки у нас в стране, хоть ктото обратил на них внимание.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду