«Легко бути жінкою» на Першому готує спецпроект проти насильства у сім’ї

15 Листопада 2010
19024
15 Листопада 2010
10:46

«Легко бути жінкою» на Першому готує спецпроект проти насильства у сім’ї

19024
«Легко бути жінкою» на Першому готує спецпроект проти насильства у сім’ї

Перший національний запускає спецпроект програми «Легко бути жінкою» - «Жінки проти насильства в сім'ї». Його буде реалізовано у рамках кампанії «16 днів проти гендерного насильства» за підтримки Представництва ООН в Україні, Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту та Представництва Європейського Союзу в Україні, повідомляє сайт каналу.

 

З 22 по 26 листопада в ефірі вийде серія випусків, присвячених насильству - психологічному, фізичному, економічному, гендерному. Також одну з програм присвятять обговоренню насильства над дітьми в сім'ї та школі. До участі запросять психологів, соціальних працівників, консультантів у справах сім'ї та молоді, експертів з Міністерства внутрішніх справ України, правозахисників та юристів.

 

Окремі сюжети про аспекти сімейного насильства в Україні вийдуть в «Новинах» Першого.

 

«Перший національний взяв чіткий напрямок на розвиток соціального аспекту свого телевізійного продукту. Ті проекти, які сьогодні створюються НТКУ, мають, перш за все, глибоке суспільно-корисне навантаження, - каже генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф. - Перший канал, як єдиний в Україні телевізійний канал, який має стовідсоткове покриття на території нашої країни, повинен підіймати на поверхню суспільного розгляду важливі та актуальні соціальні теми. Тому ми долучилися до програми ООН проти гендерного насильства, і маємо на меті активно висвітлювати ці теми у своєму ефірі».

 

Редакція «Легко бути жінкою» пропонує жінкам, які стали жертвами насильства, допомогу у вирішенні конфліктів та участь у програмі. На сайті опубліковані номери телефонів та електронна адреса, за якою можна звернутися до редакції та розповісти про порушення прав та проблеми, викликані насиллям.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19024
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
насилие - это гендер и ЮЮ!
4900 дн. тому
проблема насилия в семье высосана из наманикюренного пальца феминисток. По статистике случаев насилия над детьми около 1700 случаев на 45 миллионов населения. Сами считайте, какой это процент. Вся эта шумиха вокруг насилия проплачена извращенцами ЕС, чтобы под предлогом защиты детей вмешиваться в воспитание, отбирать детей и передавать их педерастам. Это уже делается в Голландии, Англии, Франции и др. странах.
бронебойный
4933 дн. тому
Такие программы нужны.И главное-нужно хорошо делать акцент на том,что ждет тех,кто неправильно себя ведут по отношению к близким.
христя
4934 дн. тому
эти бездарные тетки за что не возмутся - все провалят... как не включишь утром - ржут сами с себя, только в разных конфигурациях... насилие в семье - не позорьтесь лучше и не беритесь вовсе за такие темы, обсудите лучше долговечность тефлона и жидкость для снятия лака без запаха
грозный
4934 дн. тому
Очень нужная программа,с учетом того,что сейчас творится в Украинских семъях судя по сводкам сайтов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду