«1+1» та «Кіно» покажуть Чемпіонат України з футболу

1 Липня 2010
17645
1 Липня 2010
13:55

«1+1» та «Кіно» покажуть Чемпіонат України з футболу

17645
«1+1» та «Кіно» покажуть Чемпіонат України з футболу

Група «1+1» купила права на показ Чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011 і розпочне його трансляцію  9 липня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Футбольні трансляції переважно виходитимуть на телеканалі «Кіно», однак топ-матчі покаже «1+1» - зокрема, за участю клубів «Динамо», «Дніпро», «Арсенал», «Металіст» та «Кривбас».

 

На «Кіно» ігри Чемпіонату виходитимуть  щотижня у п'ятницю, суботу чи неділю. Перед кожним матчем канал транслюватиме 10-хвилинні репортажі про команди, зміни у складах, статистику зустрічей тощо. По завершенню поєдинків виходитимуть флеш-інтерв'ю з головними тренерами команд.

 

За інформацією ТК, окрім футболу, на каналі «Кіно» з'являться і поєдинки Баскетбольної суперліги України, а сам канал буде переформатовано у кіно-спортивний. Тимчасом ТЕТ, який до цього показував спортивні змагання, буде переформатовано у молодіжного мовника.

 

Однак у прес-службі «1+1» зазначили, що плани щодо купівлі трансляцій баскетбольних матчів перебувають «на рівні задумки», а про позиціонування каналу «Кіно» зможуть оголосити восени, коли буде завершено реструктуризацію медіагрупи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17645
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
поручик, МОЛЧАТЬ!
5054 дн. тому
Амбиции 1+1 все масштабнее, глядишь,скоро и на футбольное первенство Ирпеня замахнутся! Лидер, он и есть лидер!
talant
5054 дн. тому
Так это "Кино" станет эфирным или останется кабельным? Хотелось бы знать заранее.
svistok
5054 дн. тому
Домашні матчі Шахтаря топові для ТРК Україна і ТРК Футбол, топовими для "плюсів" вони стануть, коли "гірники" гратимуть, скажімо, в Києві або Дніпрі... Такі реалії, єдиного телепулу ЧУ з футболу не створено. Саме на домашні матчі перелічених команд матимуть права канали І. Коломойського.
ішла повз
5055 дн. тому
"топ-матчі покаже «1+1» - зокрема, за участю клубів «Динамо», «Дніпро», «Арсенал», «Металіст» та «Кривбас»." - тобто матчі за участю "Шахтаря" - це НЕ топ-?
expert
5055 дн. тому
предлагаю переименовать в КПСС - КиноПоказ и Спортивные События :) Восточной Украине и Крыму понравиться :))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду