detector.media
01.07.2010 13:55
«1+1» та «Кіно» покажуть Чемпіонат України з футболу

Група «1+1» купила права на показ Чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011 і розпочне його трансляцію  9 липня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Футбольні трансляції переважно виходитимуть на телеканалі «Кіно», однак топ-матчі покаже «1+1» - зокрема, за участю клубів «Динамо», «Дніпро», «Арсенал», «Металіст» та «Кривбас».

 

На «Кіно» ігри Чемпіонату виходитимуть  щотижня у п'ятницю, суботу чи неділю. Перед кожним матчем канал транслюватиме 10-хвилинні репортажі про команди, зміни у складах, статистику зустрічей тощо. По завершенню поєдинків виходитимуть флеш-інтерв'ю з головними тренерами команд.

 

За інформацією ТК, окрім футболу, на каналі «Кіно» з'являться і поєдинки Баскетбольної суперліги України, а сам канал буде переформатовано у кіно-спортивний. Тимчасом ТЕТ, який до цього показував спортивні змагання, буде переформатовано у молодіжного мовника.

 

Однак у прес-службі «1+1» зазначили, що плани щодо купівлі трансляцій баскетбольних матчів перебувають «на рівні задумки», а про позиціонування каналу «Кіно» зможуть оголосити восени, коли буде завершено реструктуризацію медіагрупи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY