Дзікі: ТРК «Україна» відмовилася від щоденного «Шустер live» через низькі показники та зміну концепції прайму

11 Червня 2010
18700
11 Червня 2010
11:11

Дзікі: ТРК «Україна» відмовилася від щоденного «Шустер live» через низькі показники та зміну концепції прайму

18700
Дзікі: ТРК «Україна» відмовилася від щоденного «Шустер live» через низькі показники та зміну концепції прайму

Щоденного «Шустер live» на телеканалі «Україна» вже не буде, останній випуск вийшов в ефір 10 червня. Про це під час ефіру заявив ведучий проекту Савік Шустер.

 

«Цей формат, він, мабуть, останній. Більше цього буденного формату не буде... на телеканалі «Україна». Але я дуже люблю цей формат, і зроблю все, щоб він був на якомусь іншому каналі. Але п'ятниці у нас залишаються. У нас є договір, тобто рукостискання, яке важливіше будь-якого підпису, що п'ятниця продовжується», - наголосив пан Шустер.

 

Як вже писала ТК, планується, що п'ятничне шоу триватиме на годину довше.

 

У коментарях ТК генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі зазначив, що щоденний формат на цей сезон, відповідно до договору, закінчився. За його словами, причинами відмови компанії від проекту на майбутнє стали плани щодо зміни програмування у праймі, а також показники проекту.

 

 «Чому ми не хочемо робити денний формат? Це перш за все питання результату програми, якщо подивитись на ті програми, що стоять після неї, вона не до кінця успішна. І зараз у нас є проблема входу в прайм, ми хочемо це побудувати інакше. Більше сказати вам не можу, - сказав пан Дзікі.

 

Таокж він висловив і власну оцінку програми: «Я не думаю, що Савік робив погану програму. Справа не в цьому. Просто буває так, що програма знаходить свого глядача і працює, але її показники не зростають, але я не бачу тут нічого особливо страшного».

 

За його словами, угоду з «Савік Шустер студія» на новий сезон на виробництво п'ятничного шоу поки що ще не підписано, тривають переговори.

 

 В цьому році щоденний «Шустер live» мав рейтинг 3,48%, частку 9,07%, за аудиторією 18+, «50 тис.+». Середньодобова частка ТРК «Україна» за період виходу проекту  - 9,85%.

 

Як вже повідомляла ТК, зараз Савік Шустер веде  переговори з декількома каналами з приводу формату буднів «Шустер live». Зокрема генеральний директор ТВі Микола Княжицький підтвердив факт переговорів з продакшном щодо щоденного проекту.

 

Нагадаємо, «Шустер live» виходить на телеканалі «Україна» з вересня 2008 року. Востаннє угода з виробниками проекту була підписана у серпні 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18700
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
балбес
5064 дн. тому
согласен со Знающим на 100% как вам такая перестановка: Шустер -> Данилевич Гнедаш -> Джунь Кула -> Зинченко Миргородскаю -> Ионова-Пилат Дзики -> Безлюдная очень интересный пасьянс в котором быстро избавятся от "консультантов-друзей" с ВВС и интеграторов с Польши. до 2012 можно совершенно спокойно будет говорить о ТРК Украина не как о телеканале из Донецка.
Demokrat
5068 дн. тому
Да-да, сделать как в России. Правда, у них Соловки есть.
Знающий
5069 дн. тому
Сейчас Дзики хвалит проект Безлюдной, как когда-то хвалил Шустера. Не удивлюсь, если лицо Шустера сменится на Данилевича.
Киев
5069 дн. тому
Там тусуются одни и те же люди. Если от морд Тягнибока, Кириленка, Чечетова, Геращенки, Кравчука, Шуфрича и т.д. уже тошнит чего б и не закрыть и по пятницам. Все что могли они уже сказали.
Дымовуха
5069 дн. тому
О, дошло наконец, что Шустер уже всех заманал.
lora
5069 дн. тому
Давно пора,и пятничный тоже пора закрыть.Задолбали переливанием из пустого в порожнее.Только мордами торгуют и пиарятся
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду