ТВі подовжив вихід «Чорного і білого» до середини липня і веде переговори про щоденне шоу студії Шустера

2 Червня 2010
14562
2 Червня 2010
12:24

ТВі подовжив вихід «Чорного і білого» до середини липня і веде переговори про щоденне шоу студії Шустера

14562
ТВі подовжив вихід «Чорного і білого» до середини липня і веде переговори про щоденне шоу студії Шустера

«Чорне і біле» з Мустафою Найємом виходитиме на ТВі до середини липня. Про це ТК повідомив генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

«Ми щойно досягли домовленостей із виробником програми -  "Савік Шустер студією". Контракт на вихід програми "Чорне і біле" подовжено до кінця політичного сезону, тобто до середини липня», - сказав він.

 

Також Княжицький підтвердив факт переговорів каналу ТВі із виробником щодо щоденного суспільно-політичного шоу виробництва «Савік Шустер студії».

 

Результат переговорів, на думку Княжицького, залежить від того, чи вдасться каналу освоїти частоти, виграні на останньому конкурсі.

 

«Це залежить від того, чи остаточно ми вийдемо в ефір, чи вдасться освоїти всю ефірну мережу. Ми зараз не можемо остаточно  назвати терміни. Але як тільки встигнемо, то одразу будемо про це говорити з партнерами», - сказав Микола Княжицький.

 

Нагадаємо, учора стало відомо, що ТРК «Україна», найімовірніше, у наступному сезоні відмовиться від щоденного шоу «Шустер live», залишивши в ефірі лише п'ятничний випуск.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14562
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду