Найбільше реклами серед ділових видань зібрали «Коммерсантъ», «Комп&ньон» та «Контракти»

18 Травня 2010
27297
18 Травня 2010
15:03

Найбільше реклами серед ділових видань зібрали «Коммерсантъ», «Комп&ньон» та «Контракти»

27297
Найбільше реклами серед ділових видань зібрали «Коммерсантъ», «Комп&ньон» та «Контракти»

У січні-квітні 2010 року більшість ділових та умовно ділових (новинних) тижневиків збільшили доходи від реклами. Як повідомляє ВД «Комерсант-Україна» із посиланням на дані моніторингової компанії «Комунікаційний альянс», прайсова вартість реклами, розміщеної у 15 найпопулярніших виданнях цих сегментів, склала 108,186 млн грн, тоді як в аналогічному періоді 2009-го року вона становила 96,984 млн грн.

 

Найбільші доходи від комерційної реклами (без урахування категорій «ЗМІ», «Розваги» та «Соціальна реклама») отримали газета «Коммерсантъ (Украина)» (17,275 млн грн), тижневики «Комп&ньон» (7,694 млн грн) та «Кореспондент» (7,625 млн грн). Якщо брати до уваги лише «класичні» ділові відання, то третю сходинку обіймають «Контракти» з 5,529 млн грн.

 

 

 

*Під комерційною  рекламою у даному випадку мається на увазі вся реклама за винятком реклами у категоріях «ЗМІ», «Розваги» и «Соціальна реклама», котрі являють собою бартер або саморекламу

** Видання «Контракти за місяць»не моніториться компанією «Коммунікаційний Альянс»

 

Відповідно до даних 1-ї хвилі досліджень Print Media Index Regions 2010 року компанії «TNS в Україні», показники аудиторії одного номеру та піврічної аудиторії серед ділових видань були такими:

 

 

 

Дослідження Print Media Index Regions - вивчення аудиторії  друкованих видань у 8 найбільших  містах України. Генеральна сукупність: населення 8 міст України (Київ, Львів, Одеса, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Сімферополь) віком від 12 до 65 років. Вибіркова сукупність: 20 000 респондентів на рік. Процедура: 2 рази на рік (весна та осінь) опитування 10 000 респондентів методом телефонного інтерв'ю з застосуванням  технології  CATI. При визначенні рівня статку за основу прийняті респонденти у віці 16-65 років.  

         

Згідно рекомендації компанії TNS в Україні щодо аналізу аудиторії друкованих видань, дані проекту MMI Ukraine коректно використовувати для аналізу та медіапланування масових видань, а також широких цільових груп. Дані PMI Regions рекомендовано для роботи зі спеціалізованою пресою (ділові, автомобільні, комп'ютерні і т. ін.) та вузькими цільовими аудиторіями (керівники, спеціалісти, високозабезпечені тощо).

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27297
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ffsfs
5102 дн. тому
в зеркале недели не реклама, туда в мешке деньги заносят
Читач
5102 дн. тому
"Як повідомляє ВД «Комерсант-Україна»"))))) респект піарникам цього ВД. Розпіарили себе як могли. Зі свого досвіду можу сказати, найдорожча реклама в Дзеркалі тижня. Очевидно, ті, хто демпінгує, і звітують про велику кількість реклами. Але насправді їх доходи в абсолютних цифрах завищені.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду