На оператора ТРК «Регіон» напала дружина першого заступника мера міста Вишневого

17 Листопада 2009
24315
17 Листопада 2009
16:39

На оператора ТРК «Регіон» напала дружина першого заступника мера міста Вишневого

24315
На оператора ТРК «Регіон» напала дружина першого заступника мера міста Вишневого

На оператора телерадіокомпаніїї «Регіон» Андрія Лося напала дружина першого заступника мера міста Вишневого Володимира Стужука. Про це повідомляє сайт tsn.ua.

 

Інцидент трапився 16 листопада у Києво-Святошинському районному суді, де відбулося судове засідання у справі пана Стужука, якого звинувачують в отриманні хабара.

 

Під час перерви засідання Ольга Стужук спровокувала бійку з оператором та розбила його окуляри.

 

«Я стояв у проході залу поруч з фотографами, з вимкненою камерою, - розповідає ‘Детектор медіа' пан Лось. - Вона накинулася на мене з фразою ‘Через вас мій чоловік сидить‘. Я не постраждав: як тільки вона розбила окуляри, її від мене відтягли».

 

За словами оператора, до суду він не подаватиме.

 

ТРК «Регіон» не раз висвітлювала подробиці розслідування інциденту з паном Стужуком. На останньому судовому засіданні йому продовжили термін утримання під вартою на два місці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24315
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ФУГАС
5279 дн. тому
От так завжди.Як бють когось з телевізійників,так "оператор".Як титри давати,так "камера"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду