Парламентські слухання про стан свободи слова в регіонах відбудуться 2 грудня

17 Листопада 2009
22898
17 Листопада 2009
13:18

Парламентські слухання про стан свободи слова в регіонах відбудуться 2 грудня

22898
Парламентські слухання про стан свободи слова в регіонах відбудуться 2 грудня

2 грудня 2009 року  відбудуться парламентські слухання на тему: «Про стан свободи слова у регіональних засобах масової інформації». Парламент 17 листопада прийняв відповідну постанову (№ 5086), за яку проголосував 231 народний депутат.

 

Нагадаємо, що відповідний проект постанови був внесений на розгляд народними депутатами  Ганною Герман та Миколою Томенком.

 

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Герман Ганна, яка доповідала з цього питання, просила колег підтримати постанову.

 

Перший заступник голови профільного комітету Андрій Шевченко запропонував провести слухання не 2-го, а 16 грудня, оскільки відповідно до регламенту рішення про парламентські слухання мають прийматися щонайменше за місяць.

 

Ганна Герман наполягала на якнайшвидшому проведенні слухань, тому що це поставить заслін тиску на регіональні ЗМІ під час виборчої кампанії. «Не біймося того, що скажуть тут журналісти з регіонів», - сказала вона.

 

Перший заступник голови фракції «Блок Юлії Тимошенко» Андрій Кожем'якін взагалі запропонував провести такі слухання у лютому.

 

Пропозиції Шевченка і Кожем'якіна народні депутати не підтримали. У результаті більшістю голосів було вирішено, що слухання відбудуться 2 грудня 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22898
Читайте також
03.12.2009 20:18
Світлана Остапа
47 737
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду