Новий канал запускає реаліті-шоу «Дольчевіта капут» з Олею Поляковою та Елізабет

18 Вересня 2009
17974
18 Вересня 2009
13:12

Новий канал запускає реаліті-шоу «Дольчевіта капут» з Олею Поляковою та Елізабет

17974
Новий канал запускає реаліті-шоу «Дольчевіта капут» з Олею Поляковою та Елізабет

Новий канал запускає нове реаліті-шоу під робочою назвою «Дольчевіта капут». Зйомки вже почалися, а в ефір проект вийде у жовтні, повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий проект - це пародія американського серіалу The Simple Life з Періс Хілтон і Ніколь Річі. У ролі Періс Хілтон виступить «Суперблондинка» Оля Полякова, у ролі Ніколь Річі - випускниця першої «Фабрики зірок» Елізабет.

 

Ведучий реаліті-шоу - Геннадій Вітер. Знімає «Дольчевіту капут» команда, котра працює над «Аналізом крові».

 

Суть реаліті-шоу полягає в тому, що Оля Полякова й Елізабет на місяць вирушають жити до села під Києвом, де їх позбавляють усіх благ цивілізації - від мобільного телефону до грошей і вони мусять самотужки заробляти селянською працею. Щоранку ведучий Геннадій Вітер видає їм список завдань на день. Учасниця, яка впорається з усіма завданнями та дійде до фіналу, отримає головний приз - мільйон гривень.

 

Як розповіла в інтерв'ю «Дусі» Оля Полякова, «Дольчевіта капут» виходитиме щосуботи у прайм-тайм.

 

«Це буде дуже живий і кумедний проект. Ми думаємо, що, можливо, у майбутньому програма навіть переросте в ситком про пригоди гламурних дівчат в українському селі», - цитує прес-служба головного продюсера Нового каналу Оксану Панасівську.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17974
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5349 дн. тому
ага. може Елізабет схудне кілограмів на 40...та й заміж візьмуть. а то в дівки буває такий спермотоксикоз...що хлопи ховаються...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду