Maxxi-TV запустив проект «Славетні жінки» та змінив дизайн

4 Березня 2009
18711
4 Березня 2009
07:16

Maxxi-TV запустив проект «Славетні жінки» та змінив дизайн

18711
Maxxi-TV запустив проект «Славетні жінки» та змінив дизайн
Телеканал Maxxi-TV запустив новий проект –«Славетні жінки». Про це повідомляє піар-служба каналу.
 
За цією інформацією, публіцистичний проект «Славетні жінки» розповідатиме про життя відомих у світі жінок, «які вирішували долі не менш відомих чоловіків і цілих країн». Серед них Маргарет Тетчер, Леся Українка, Мерилін Монро, Валентина Терешкова та інші. Програма тривалістю 5-7 хвилин виходитиме 4-5 разів на день.
 
Крім того, з початком весняного сезону оновився формат іншої програми Maxxi-TV – «Модні штучки»: з’явилися нові теми, рубрики та нова ведуча під псевдонімом Foxi. На довершення, Maxxi-TV матиме новий весняний дизайн, створений командою каналу на базі фірмової стилістики й кольорової гами з використанням сезонних елементів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18711
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
афигевшая
5204 дн. тому
Блин, че я раньше этот канал не смотрела? У них реально прикольные передачи. Я кажется подсела на их передачу "Стрип-дэнс":))) Зато мужу стриптиз буду показывать:))) И "Женские откровения" - это что-то!!!
profi
5534 дн. тому
"Славетни жинкы" видел, отличная идея. актуально к 8 марта. развития каналу и вдохновения команде!
жінка
5534 дн. тому
приємний канал, без подразнюючих та депресивних політичних шоу, гарні фільми - всіляких успіхів, будемо Вас дивитися...
прохожий
5534 дн. тому
не плохой канальчик, кстати, можно кино хоть посмотреть и мульты классные, и главное "свобод" нету
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду