Творець «Пупсні» зняв ситком для ТРК «Україна»

20 Лютого 2009
27899
20 Лютого 2009
18:21

Творець «Пупсні» зняв ситком для ТРК «Україна»

27899
Творець «Пупсні» зняв ситком для ТРК «Україна»
У березні в ефір телеканалу «Україна» вийде серіал-ситком «Йохан да Мар’я» виробництва компанії «Каламбур пікчерз». Про це «Детектор медіа» повідомив автор ідеї та продюсер фільму Юрій Стицьковський (у минулому – режисер програми «Каламбур» на ICTV, генеральний продюсер проекту «Пупсня» на каналі ТЕТ).
 
Правами на серіал володіє зарубіжна компанія Dusseks Limited. За словами пана Стицьковського, ТРК «Україна» придбала 70 серій, а майбутні серії, можливо, вироблятимуться спільно продакшном і каналом.
 
«Йохан да Марья» - ситуаційна комедія, що розповідає про швейцарця, який разом зі своєю дружиною-росіянкою їде до Одеси займатись будівництвом великого супермаркету і оселяється в будинку однієї одеської родини. «Серіал будується на стосунках двох сімей,  різних менталітетів та підходах до життя», - розповів «ТК» Юрій Стицьковський.
 
Серіал також планують продати в Росію; тривають переговори із двома телеканалами, назви яких не розголошують.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду