Іракський журналіст жбурнув черевики у Джорджа Буша

15 Грудня 2008
15748
15 Грудня 2008
12:23

Іракський журналіст жбурнув черевики у Джорджа Буша

15748
Іракський журналіст жбурнув черевики у Джорджа Буша
14 грудня під час несподіваного візиту президента США Джорджа Буша до Іраку на прес-конференції за підсумками переговорів глави Білого дому з прем'єр-міністром Іраку Нурі аль-Маліки один із представників місцевої преси жбурнув у Буша свої черевики, повідомляє Newsru.ua.
 
Кидаючи черевики, журналіст вигукнув щось арабською (за однією версією, назвав Буша «собакою», за іншою – сказав «це останній поцілунок»). Джордж Буш ухилився від кинутого взуття і закликав усіх заспокоїтись.
 
Хулігана вивела охорона, а місцеві журналісти перепросили президента США за його витівку. Пізніше Буш сказав, що «не відчув жодної загрози» і не образився на журналіста.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15748
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дадонъ
5620 дн. тому
Хромую утку любой дурак может пнуть, а вот попробовал бы этот "журналист" раньше, НЕ {CENSORED} главному уполномоченному амерофашику.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду