СМЕ планує запустити в Україні 5 нішевих каналів і перезапустити «1+1» та «Кіно»

22 Серпня 2008
25195
22 Серпня 2008
13:18

СМЕ планує запустити в Україні 5 нішевих каналів і перезапустити «1+1» та «Кіно»

25195
СМЕ планує запустити  в Україні 5 нішевих каналів і перезапустити «1+1» та «Кіно»
У 2009-2010 роках СМЕ планує запустити 5 нішевих телеканалів. Про це повідомляє офіційний сайт Central European Media Enterprises.
 
Також у планах компанії  на 2009 рік перезапуск ефірних каналів групи – «1+1» та «Кіно». За неофіційною інформацією, яка лишилася не підтвердженою керівниками медіагрупи, канал «Кіно» має бути переформатовано у чоловічий канал. Тим не менш, стверджують джерела «Детектор медіа», кіноканал у групі залишиться, проте це буде не ефірний, а супутниковий мовник.
 
Також у планах компанії до 2011 року стати лідером в сегменті інтернет-медіа. Про які нові на українському ринку інтернет-проекти йдеться, «Детектор медіа» наразі з’ясовує.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25195
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5699 дн. тому
Кравченко даже на мужской канал пускать нельзя - ей можно только людей пугать.
5726 дн. тому
Дай боже нашому теляткові та й вовка з"їсти! І що ж там будуть показувати? На 1+1 нема чого дивитися, а на інших що показуватимуть? От убогі!
охохо
5726 дн. тому
ЧОЛОВИЧЫЙ КАНАЛ!! ВОТ И РАЗГАДКА!! ТЕПЕРЬ ПОНЯТНО КУДА ГОТОВЯТ ЛЕОНЧУК И КРАВЧЕНКО!
Свисток
5726 дн. тому
Интересно, а что значит "перезапустить" 1+1? Название поменять, логотип, графику? Разве они его уже не перезапустили, слив все авторские программы, разделавшись с любимыми ведущими?
5726 дн. тому
про сити можно забыть - оно уехало к третьякову
ухты
5726 дн. тому
5 каналов - вот эта крута ) это новых + кино и сити и плюсы - получается 8... хорошие перспективы ))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду