Пам’ятник Георгію Ґонґадзе (і не тільки) встановлять на Великій Васильківській до 22 серпня

28 Липня 2008
10586
28 Липня 2008
12:50

Пам’ятник Георгію Ґонґадзе (і не тільки) встановлять на Великій Васильківській до 22 серпня

10586
Пам’ятник Георгію Ґонґадзе (і не тільки) встановлять на Великій Васильківській до 22 серпня
Київська міська державна адміністрація вирішила виготовити та встановити пам’ятник Георгію Ґонґадзе та загиблим при виконанні службових обов’язків журналістам до 22 серпня, повідомляють «Українські новини» з посиланням на розпорядження КМДА.
 
Пам’ятник встановлять у сквері на вулиці Великій Васильківській (№115-121), біля музею Марії Заньковецької. Зараз на цьому місці встановлений пам'ятний знак. Роботи з установлення пам'ятника та благоустрою навколишньої території виконуватиме комунальне підприємство «Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10586
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5709 дн. тому
нелюди, не знущайтесь хоч би над мамою Георгія!
vm
5759 дн. тому
Очередная о чень сомнительная инициатива. Самое интресное и странное, что все инициативы, связанные с увековечением памяти Гонгадзе почему-то идут в разрез действующими нормами о присвоении имен. В Киеве должно пройти не менее 20 лет после смерти человека, чтобы его имя присвоили улице. Имя гонгадзе успели уже два раза перевесить. Забавно. Хотя , чего можно ждать в стране, где президента "избрали" с третьего раза.
5760 дн. тому
паяци
Журналіст
5760 дн. тому
Тіло Георгія Гонгадзе так і лежить у морозильнику в морзі в Києві...
5760 дн. тому
І що це буде за пам'ятник? як завжди, монументальне шопопало?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду