У травні на Першому національному має з’явитись «Фольк-music» і розважальна програма з дуетом «Світязь»

4 Квітня 2008
16418
4 Квітня 2008
13:30

У травні на Першому національному має з’явитись «Фольк-music» і розважальна програма з дуетом «Світязь»

16418
У травні на Першому національному має з’явитись «Фольк-music»  і розважальна програма з дуетом «Світязь»
У травні 2008 року в ефір Першого національного телеканалу має вийти  музичний проект «Фольк-music». Раніше, як уже повідомляла «ТК», вихід програми був запланований на березень, проте підготовка затягнулась.
 
Як повідомила «Детектор медіа» директор ТО музичних і розважальних програм Національної телекомпанії України Олена Загородню, уже виконано перший цикл проекту: зібрано фолькові пісні в третині областей України.
 
 «Ми об’їздили багато сіл і маленьких містечок, зробили візитівки з цих місцин. Фолькові пісні ми запропонували виконати українським зіркам. Для завершення проекту нам потрібно було оплатити розробку фонограм. Кожна пісня переживе друге народження, тому що зірки робитимуть їх оранжування під себе – це мій власний задум, і якби не затримки з тендерними проплатами, ми б уже зробили аранжування і студійне оформлення. Наразі тендерна процедура визначена, і ми тепер швидко завершимо все заплановане», – розповіла Олена Загороднюк. Раніше в інтерв’ю «ТК» ведуча програми і співачка Оксана Пекун називала авторами концепції програми себе та свого продюсера, а також Віталія Докаленка.
 
45-хвилинна щотижнева програма «Фольк-music» виходитиме у суботу або неділю – остаточне рішення керівництвом каналу ще не прийняте. «Це не лише музичний, але й культурологічний і соціальний проект», - характеризує проект пані Загороднюк. Серед учасників програми – Віктор Павлік, Катерина Бужинська, Наталія Валевська тощо.
 
Також у травні на Першому може з’явитися новий гумористично-розважальний проект, який вестиме дует «Світязь» (Дмитро Гершензон та Анатолій Говорадло). Проект поки що не має назви. «Задум цієї півгодинної щонедільної програми виник три тижні тому, і я думаю, що за місяць, можливо, - 1 червня, ми будемо в ефірі», – зазначила Олена Загороднюк.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16418
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знавець
5869 дн. тому
Нажаль можливість виходу цієї передачі в травні сумнівна, оскільки НТКУ цього року не провела жодних тендерних торгів.
тьотя з Занзибару
5871 дн. тому
А що "спотикач" вже спочив навічно?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду