detector.media
04.04.2008 13:30
У травні на Першому національному має з’явитись «Фольк-music» і розважальна програма з дуетом «Світязь»
У травні на Першому національному має з’явитись «Фольк-music»  і розважальна програма з дуетом «Світязь»
У травні 2008 року в ефір Першого національного телеканалу має вийти  музичний проект «Фольк-music». Раніше, як уже повідомляла «ТК», вихід програми був запланований на березень, проте підготовка затягнулась.
 
Як повідомила «Детектор медіа» директор ТО музичних і розважальних програм Національної телекомпанії України Олена Загородню, уже виконано перший цикл проекту: зібрано фолькові пісні в третині областей України.
 
 «Ми об’їздили багато сіл і маленьких містечок, зробили візитівки з цих місцин. Фолькові пісні ми запропонували виконати українським зіркам. Для завершення проекту нам потрібно було оплатити розробку фонограм. Кожна пісня переживе друге народження, тому що зірки робитимуть їх оранжування під себе – це мій власний задум, і якби не затримки з тендерними проплатами, ми б уже зробили аранжування і студійне оформлення. Наразі тендерна процедура визначена, і ми тепер швидко завершимо все заплановане», – розповіла Олена Загороднюк. Раніше в інтерв’ю «ТК» ведуча програми і співачка Оксана Пекун називала авторами концепції програми себе та свого продюсера, а також Віталія Докаленка.
 
45-хвилинна щотижнева програма «Фольк-music» виходитиме у суботу або неділю – остаточне рішення керівництвом каналу ще не прийняте. «Це не лише музичний, але й культурологічний і соціальний проект», - характеризує проект пані Загороднюк. Серед учасників програми – Віктор Павлік, Катерина Бужинська, Наталія Валевська тощо.
 
Також у травні на Першому може з’явитися новий гумористично-розважальний проект, який вестиме дует «Світязь» (Дмитро Гершензон та Анатолій Говорадло). Проект поки що не має назви. «Задум цієї півгодинної щонедільної програми виник три тижні тому, і я думаю, що за місяць, можливо, - 1 червня, ми будемо в ефірі», – зазначила Олена Загороднюк.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY