STAR TV не виключає можливості входження зовнішніх інвесторів

14 Березня 2008
13191
14 Березня 2008
16:02

STAR TV не виключає можливості входження зовнішніх інвесторів

13191
STAR TV не виключає можливості входження зовнішніх інвесторів
Як повідомив російський сайт про злиття та поглинання ИА Advisers, найближчим часом «может сменить владельцев новый украинский молодёжный телеканал StarTV». Також сайт повідомляє, що серед можливих покупців називають «две российские медиакомпании «не первой величины», і називають максимальну суму угоди –  $4-5 млн.
 
Тим часом генеральний продюсер та один із власників компанії StarTV Наталія Лященко повідомила «ТК»: «Я не можу ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію з тої причини, що в тексті не вказано сторону, яка збирається здійснити покупку. Загалом же пропозиції щодо купівлі до нас надходять постійно – і дзвінки, і листи отримуємо трохи не щодня. До нас звертаються не тільки росіяни, а й компанії з – назвемо їх так – «дальнього зарубіжжя». Все це, як мовиться в інформації ИА Advisers, компанії не першої величини, які мають аналогічний бізнес в своїх країнах».
 
Враховуючи ситуацію дефіциту на ринку, генпродюсер StarTV відмовилася коментувати цифру «$ 4–5 млн»: «Безумовним фактом є те, що нині на українському ринку телебачення пропозиція вкрай обмежена, бо всі, хто хотів продатися – вже продалися, а всі, хто встигли – вже купили».
 
Наталія Лященко підтвердила «ТК» плани компанії «Простір ТБ» розвивати канал StarTV, а також інший канал «Погода-Т, який має бути запущено найближчим часом. За її словами, у компанії є, крім телевізійних, також інтереси в сфері радіо. Причому не тільки в Україні, а й на інших східноєвропейських ринках, оскільки «в Україні з радіо стає все важче й важче через  брак  ресурсу».
 
У зв’язку з такими планами розвитку, наголосила Наталія Лященко, поява інвестора ніколи не є зайвою, а питання полягає лише у часі входу та фінансовій пропозиції. «Виключати будь-які можливості входження зовнішніх інвесторів в проект не варто, але гадаю, що це може бути не зараз, а в майбутньому», – наголосила генпродюсер StarTV.
 
StarTV – музично-пізнавальний канал, в ефірі – з 30 вересня 2007 року. За даними GfK Ukraine, частка аудиторії каналу на початок 2008 року становила 0,15% (за аудиторією 4+);  власник каналу – ТОВ «Простір ТБ» (засновники – Наталія Лященко, Юрій Лященко).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13191
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду