На 5 каналі обирають нову редакційну раду

5 Лютого 2008
12301
5 Лютого 2008
17:39

На 5 каналі обирають нову редакційну раду

12301
На 5 каналі обирають нову редакційну раду
5 лютого на 5 каналі розпочнеться голосування за новий склад редакційної ради телеканалу. Про це повідомила колишня голова редакційної ради 5 каналу Дарка Чепак. Повноваження попереднього складу редакційної ради закінчилися.
 
«Половину складу ради (5 осіб) обирає творчий колектив телеканалу, а другу делегує керівництво. Минулого разу кандидатури від колективу і менеджменту збіглись. Як буде цього разу - невідомо. Голосування триватиме від сьогодні тиждень. Працівники електронною поштою отримають бюлетені, до яких впишуть прізвища людей, яких вони хочуть бачити в редакційній раді. Переможці визначатимуться рейтинговим голосуванням. Менеджмент назве своїх членів після голосування колективу», – повідомила «ТК» Дарка Чепак.
 
Також вона зауважила, що вже назріло декілька питань, які повинна розглянути нова редакційна рада. Питання на її розгляд можуть виносити не тільки члени ради, а будь-хто з працівників телеканалу, якщо він потрапив у конфліктну ситуацію. Засідання відбуваються у відкритому режимі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12301
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нуину
5935 дн. тому
А что решает эта ваша рада? Никто и никогда не вякнул ни слова против Стеця и Адамчука. а кто вякнул - там уже не работает. Хватит заниматься глупостми и очковтирательством.
5935 дн. тому
але ж компанії 5 канал не існує. існує окремо ТРК НБМ та ТРК Експрес Інформ, будучи окремими телерадіокомпаніями вони мають формувати окремі редакційні ради. то якої телекомпанії все таки формується редакційна рада??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду