detector.media
05.02.2008 17:39
На 5 каналі обирають нову редакційну раду
5 лютого на 5 каналі розпочнеться голосування за новий склад редакційної ради телеканалу. Про це повідомила колишня голова редакційної ради 5 каналу Дарка Чепак. Повноваження попереднього складу редакційної ради закінчилися.
 
«Половину складу ради (5 осіб) обирає творчий колектив телеканалу, а другу делегує керівництво. Минулого разу кандидатури від колективу і менеджменту збіглись. Як буде цього разу - невідомо. Голосування триватиме від сьогодні тиждень. Працівники електронною поштою отримають бюлетені, до яких впишуть прізвища людей, яких вони хочуть бачити в редакційній раді. Переможці визначатимуться рейтинговим голосуванням. Менеджмент назве своїх членів після голосування колективу», – повідомила «ТК» Дарка Чепак.
 
Також вона зауважила, що вже назріло декілька питань, які повинна розглянути нова редакційна рада. Питання на її розгляд можуть виносити не тільки члени ради, а будь-хто з працівників телеканалу, якщо він потрапив у конфліктну ситуацію. Засідання відбуваються у відкритому режимі.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY