Наталія Ульянкіна продала «Женский журнал»

22 Листопада 2007
19766
22 Листопада 2007
17:04

Наталія Ульянкіна продала «Женский журнал»

19766
<b>Наталія Ульянкіна продала «Женский журнал»</b>
Наталія Ульянкіна, головний редактор і співзасновник «Женского журнала», родоначальник цілого сегменту глянцевої жіночої преси України, вийшла з бізнесу.  
 
Як прокоментувала «Телекритиці» Лариса Пількевич, директор видавництва «Perekhid Media» («Атлантик-груп»), Наталія Ульянкіна була співзасновником видавничого дому «Світ» і вирішила продати свою частку. Відтепер «Атлантик-груп», що, як відомо, в листопаді 2006 року придбала мажоритарний пакет ВД «Світ», за словами пані Пількевич, стала «одноосібним власником бізнесу».
 
«На сьогоднішній день компанія провадить перемовини із пані Ульянкіною щодо подальшої співпраці. Однозначно – Наталія Ульянкіна очолюватиме редакцію до кінця цього року», – розповіла «ТК» Лариса Пількевич.
 
Чутки з приводу того, що «Женский журнал» очолить Тетяна Пєткова, нині – заступник головного редактора «ЖЖ», пані Пількевич прокоментувала так: «Це питання зараз у процесі обговорення».
 
Детальнішу інформацію Лариса Пількевич пообіцяла надати «Телекритиці» у другій половині грудня. 
 
Прокоментувати «ТК» свої подальші плани та екзит з бізнесу Наталія Ульянкіна пообіцяла  завтра.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19766
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тю
6002 дн. тому
А кому этот журнал был нужен, кроме самой Ульянкиной. Реальный тираж раз в 15 ниже заявленого. Жалко, что Ульянкину окончательно выдавили из журналистики. Хотелось что бы у Наташи не было нервного срыва.
Market Divides
6004 дн. тому
Журнал напевне купили, щоб ліківідувати.
женщина с журналом
6004 дн. тому
закончилась великая эпоха
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду