Валерій Хорошковський купує 60% НТН

5 Жовтня 2007
12173
5 Жовтня 2007
15:29

Валерій Хорошковський купує 60% НТН

12173
<b>Валерій Хорошковський купує 60% НТН </b>
Валерій Хорошковський став власником каналу НТН, який раніше належав компанії «Капталінвест». Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив генеральний директор «Телестудії «Служба інформації» (оператор НТН) Олександр Ільяшенко.
 
За його словами, представник компанії «Капіталінвест» поставив його до відома про перехід каналу у власність Хорошковського 5 жовтня. Від подальших коментарів пан Ільяшенко відмовився, сказавши, що поки що не має детальної інформації про цю угоду.
 
Неформальним власником каналу НТН вважали Едуарда Прутніка, голову Державного комітету телебачення і радіомовлення.
 
Тим часом «Українські новини» поширили прес-реліз компанії U.A. Inter Media Group Limited, яка належить Валерію Хорошковському. В ньому йдеться про те, що U.A. Inter Media Group Limited домовилася про опосередковане придбання 60% товариства з обмеженою відповідальністю Телестудія Служба інформації (телеканал НТН).

 «Купівля буде здійснена після отримання відповідної угоди Антимонопольного комітету України на концентрацію», - йдеться у повідомленні.  
 

U.A. Inter Media Group опосередковано володіє 61% акцій Української незалежної ТБ-корпорації (телеканал Інтер), 90% Кіно-ТБ (телеканал Ентер Фільм), 90% Музика-ТБ (Ентер Музика), телевізійними каналами К1, К2, Мегаспорт, іншими медіаактивами.  

 

Інформацію про досягення згоди щодо всіх принципових умов придбання  60% НТН також підтвердила прес-служба каналу «Інтер».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12173
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
К4
6026 дн. тому
І шо тепер??? привіт к4?
Specialist
6046 дн. тому
Жаль НТН ! Скорее всего его постигнет участь Интера ! Ломать не строить , правда госпожа Безлюдная ?
web
6048 дн. тому
В ньому !!! йжеться !!! про те
НТН
6049 дн. тому
Здравствуй Интер!
Интер
6049 дн. тому
Мы несём радость и благодать :-)
к1
6049 дн. тому
Лишь бы не было войны
Интер
6049 дн. тому
Нет, не все
НТН
6049 дн. тому
Надеюсь все, что делается - к лучшему.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду