Ігор Курус став першим заступником голови Нацради з питань ТБ та РМ

12 Лютого 2007
28571
12 Лютого 2007
12:58

Ігор Курус став першим заступником голови Нацради з питань ТБ та РМ

28571
 Ігор Курус став першим заступником голови Нацради з питань ТБ та РМ

Щойно стало відомо, що Ігоря Куруса обрано першим заступником голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, а Юрія Плаксюка – заступником голови. Раніше Ігор Курус був заступником голови Нацради.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», 7 лютого Юрій Сторожук був звільнений з посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. На його місце призначено Тетяну Мокріді. Юрій Сторожук був першим заступником голови Нацради.

Ігор Курус призначений до Національної ради за квотою Президента України. Юрій Плаксюк - за квотою Верховної Ради.  


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28571
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду