Мороз стане тележурналістом

1 Лютого 2006
7648
1 Лютого 2006
14:31

Мороз стане тележурналістом

7648
Мороз стане тележурналістом

Депутати від фракції Соцпартії виступатимуть в ролі телеоператорів у випадку, якщо судовий процес у справі Георгія Гонгадзе проходитиме в закритому режимі.

Про це в середу заявив журналістам лідер СПУ Олександр Мороз, передає УНІАН.

Він заявив, що категорично проти "закритості розгляду справи Гонгадзе в суді" і зазначив, що сподівається на підтримку журналістів, щоб ця справа розглядалася гласно, в присутності представників ЗМІ.

"Якщо будемо бачити спротив у цьому відношенні, то ми готові взяти на себе роль телеоператорів", - зазначив Мороз.

Він сказав, що в такій ситуації народ України має знати, чому так "робиться, і чому влада намагається закрити хід судового засідання".

В середу Колегія суддів палати з кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва, який розглядає справу про вбивство журналіста, не задовольнила клопотання адвоката Лесі Гонгадзе Андрія Федура про слухання справи у відкритому режимі.

У своїй постанові суд мотивував відмову тим, що такого роду рішення про режим слухання справи вже було прийнято 23 січня.

Станом на 14 годину суд почав допит підсудних "за закритими дверима" судової зали.


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7648
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду