Директором Харківського обласного ТБ став автор та ведучий політичних програм

5 Липня 2005
858
5 Липня 2005
18:09

Директором Харківського обласного ТБ став автор та ведучий політичних програм

858
Директором Харківського обласного ТБ став автор та ведучий політичних програм
Сьогодні кадрова комісія Державного комітету з телебачення і радіомовлення прийняла рішення про призначення генеральним директором Харьківської обласної державної телерадіокомпанії Зураба Аласанію. Про це повідомляє ІМІ.

За його словами перше, що він збирається зробити на новій посаді - провести комплексний аудит. Тільки після цього буде визначено кількість заступників та склад команди, яка прийде не обласне телебачення.

В інтерв"ю, опублікованому на сайті медіа-групи "Об"єктив", Аласанія зазначив, що коли приймав рішення, вагомим аргументом на користь прийняття пропозиції було те, що державне телебачення може незабаром перетворитися на канал суспільного мовлення. За його словами навіть найзапекліші циніки та реалісти серед журналістів покладають великі надії на суспільне телебачення і вірять у слова Президента про те, що його розбудова почнеться у 2006 році, після праламентських виборів.

На питання журналіста про те, чи складніше буде на державному каналі, Зураб Аласанія відповів, що завжди доводиться жертвувати дрібнішим, щоб зберігти білоше, наприклад медіа-групу. Він навів приклад власних проектів, які закривалися один за одним коли виникала небезпека для існування групи в цілому.

Зураб Аласанія не планує закривати проект "Объектив-online", автором та ведучим якого він є. Проте, перший час, поки він входитиме в курс справи, в нього не залишатиметься часу на програму. Він пояснив, що не бачить проблеми у тому, що його замінять на посаді керівника медіа-групи або у студії його проектів.

ІМІ

Читайте також:

Официально представлен новый руководитель Харьковской областной телерадиокомпании

Зураб Аласания: «Новая власть борется за самосохранение открытыми способами. Пока что»

Ограничивая права СМИ на выборах, власть ограничивает права избирателей

"Своїх" і тих, хто добре платить, - не кривдити

Нужно вовремя дать отпор, когда журналистов опять попытаются "ввести в стойло"

Единственное в харьковском телеэфире политическое ток-шоу закрыли накануне приезда Ющенко

Медиа-олигархии харьковского масштаба

В Харькове создается крупная медиа-корпорация

Зураб Аласания: «Против учредителя медиа-группы «Объектив» откровенно работают городская и областная прокуратуры»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
858
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду