В Одесі проросійські активісти побили і перевернули автомобіль одеського Першого міського каналу (ВІДЕО)

14 Квітня 2014
9006
14 Квітня 2014
09:58

В Одесі проросійські активісти побили і перевернули автомобіль одеського Першого міського каналу (ВІДЕО)

9006
В Одесі проросійські активісти побили і перевернули автомобіль одеського Першого міського каналу (ВІДЕО)

В Одесі учасники проросійської акції побили і перевернули автомобіль ВАЗ одеського Першого міського телеканалу. Про це повідомила у Facebook редактор каналу Катерина Єрська.

 

«Прихильники антимайдана перевернули службову машину нашої знімальної групи. Активісти бачили, що ми знімаємо, як вони закидають яйцями будівлю. На зворотному шляху, мабуть, вирішили помститися», - написала вона.

 

 

Журналіст запевнила, що ніхто зі співробітників не постраждав. «Оператор, журналіст і я цілі. Ми йшли позаду колони. Пишемо заяву, працюють експерти», - зазначила вона.

 

 

 

 

Раніше, 10 квітня в Одесі проросійські активісти напали на журналістів Сьомого і Першого міського телеканалу, які вели пряму трансляцію протистояння проросійських активістів з прихильниками єдиної України біля готелю «Променада» на вулиці Фонтанська дорога, 143. 

 

Як писала «Детектор медіа», спеціальний кореспондент газети «Полтавська думка-2000» та підприємець Михайло Дугін постраждав від дій силовиків на шляху до Харківської області, його побили та пограбували, відібравши золоті аксесуари, айфони та авто.

 

Нагадаємо, у Слов'янську невідомі 12 квітня силовики  захопили журналістів «Громадського ТБ» та «Ленты.Ру» та заборонили їм працювати у місті - висвітлювати події під управлінням МВС області та інших акціях. 

 

Як відомо, проросійськи налаштовані люди 13 квітня провели мітинг біля будівлі управління СБУ в Одеській області. В Україні 12-13 квітня на Сході та на Півдні України відбулася низка мітингів як за цілісність України і проти сепаратизму, так і за її федералізацію. У результаті зіткнень є постраждалі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9006
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду