detector.media
14.04.2014 09:58
В Одесі проросійські активісти побили і перевернули автомобіль одеського Першого міського каналу (ВІДЕО)

В Одесі учасники проросійської акції побили і перевернули автомобіль ВАЗ одеського Першого міського телеканалу. Про це повідомила у Facebook редактор каналу Катерина Єрська.

 

«Прихильники антимайдана перевернули службову машину нашої знімальної групи. Активісти бачили, що ми знімаємо, як вони закидають яйцями будівлю. На зворотному шляху, мабуть, вирішили помститися», - написала вона.

 

 

Журналіст запевнила, що ніхто зі співробітників не постраждав. «Оператор, журналіст і я цілі. Ми йшли позаду колони. Пишемо заяву, працюють експерти», - зазначила вона.

 

 

 

 

Раніше, 10 квітня в Одесі проросійські активісти напали на журналістів Сьомого і Першого міського телеканалу, які вели пряму трансляцію протистояння проросійських активістів з прихильниками єдиної України біля готелю «Променада» на вулиці Фонтанська дорога, 143. 

 

Як писала «Детектор медіа», спеціальний кореспондент газети «Полтавська думка-2000» та підприємець Михайло Дугін постраждав від дій силовиків на шляху до Харківської області, його побили та пограбували, відібравши золоті аксесуари, айфони та авто.

 

Нагадаємо, у Слов'янську невідомі 12 квітня силовики  захопили журналістів «Громадського ТБ» та «Ленты.Ру» та заборонили їм працювати у місті - висвітлювати події під управлінням МВС області та інших акціях. 

 

Як відомо, проросійськи налаштовані люди 13 квітня провели мітинг біля будівлі управління СБУ в Одеській області. В Україні 12-13 квітня на Сході та на Півдні України відбулася низка мітингів як за цілісність України і проти сепаратизму, так і за її федералізацію. У результаті зіткнень є постраждалі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY