Новий сезон скетчкому «Країна У» на ТЕТ стартує 14 квітня

Новий сезон скетчкому «Країна У» на ТЕТ стартує 14 квітня

8 Квітня 2014
13382
8 Квітня 2014
16:08

Новий сезон скетчкому «Країна У» на ТЕТ стартує 14 квітня

13382
Новий сезон скетчкому «Країна У» на ТЕТ стартує 14 квітня
Новий сезон скетчкому «Країна У» на ТЕТ стартує 14 квітня

14 квітня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем'єра нового сезону скетчкому «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У весняному сезоні в «Країні У» з'явиться нова героїня - пробивна дівчина Саша з Макіївки. «Ця панночка із серії в серію буде приходити на співбесіду в одну й ту саму контору, не даючи нікому можливості вставити хоча б слово», - йдеться в анонсі програми.

 

Креативний продюсер серіалу «Країна У» Андрій Чивурін упевнений, що другий сезон скетчкому буде вдалішим за перший.

 

«Другий сезон буде ще більш цікавим та смішним. Ми значно виросли як автори і по-справжньому розігралися як актори. Якщо минулий сезон для нас був першим таким досвідом роботи на телебаченні, ми йшли якоюсь мірою навпомацки, то зараз ми вже чітко розуміємо, як і що потрібно робити, і куди рухатися далі», - коментує пан Чивурін.

 

У новому сезоні скетчкому дві героїні програми подорожуватимуть Україною і знайомитимуться з іншими персонажами «Країна У». «Блондинки з Харкова здійснять подорож Україною й відвідають інших персонажів скетчкому», - обіцяють творці програми.

 

Крім того прес-служба ТЕТ повідомила, що інші герої також потраплятимуть у смішні життєві ситуації та продовжуватимуть розвивати свої сюжетні лінії. «Танька нарешті переїде до Володьки, і у них будуть розвиватися нормальні, повноцінні стосунки. Нудна холостяцька хата Володьки перетвориться за допомогою Таньки в яскраве, строкате, типово дівчаче житло! В житті Ігоря з Дніпропетровська станеться фатальне - у гості приїде теща!» - йдеться в анонсі програми.

 

Також творці програми додали, що незважаючи на події в Україні, у скетчкомі залишаться персонажі двох інтелектуальних гопників із Сімферополя.

 

Нагадаємо, «Країна У» - це скетчком про життя молоді в різних містах України. Перший сезон скечкому стартував на телеканалі ТЕТ у жовтні 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду