Прем'єра спеціального п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна»

Прем'єра спеціального п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна»

3 Липня 2013
18808

Прем'єра спеціального п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна»

18808
ПРЕС-РЕЛІЗ
Прем'єра спеціального п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна»
Прем'єра спеціального п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна»

У п'ятницю, 5 липня в 19:20, на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра спеціального розширеного п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим. З цього спецвипуску головного ток-шоу країни глядачі дізнаються історії людей, які в дуже короткі терміни зуміли стати народними зірками. Зокрема, своїми одкровеннями поділиться студент Назарій Павлеса - автор гучного відеоролика «Прощавай, Америко!».

 

Спеціальний п'ятничний випуск ток-шоу «Говорить Україна» буде присвячений новим зіркам українського шоу-бізнесу. До творчості цих людей можна ставитися по-різному, але байдужими вони не залишать нікого. Хронометраж прем'єрного спецвипуску - 85 хвилин, що у 2 рази більше, ніж звичайний випуск цього щоденного ток-шоу.

 

Григорій Тичина, головний виконавчий продюсер каналу «Україна:

«У кожному випуску «Говорить Україна» ми намагаємося максимально повно розкрити ту чи іншу тему. При цьому бувають теми настільки цікаві та об'ємні, що ведучому та авторській групі дуже складно вкластися у відведений хронометраж програми. У нас вже був досвід виходу в ефір «двосерійних» випусків нашого ток-шоу. А тепер ми вирішили піти на експеримент та зробити розширений п'ятничний випуск, коли перед вихідними днями у наших глядачів більше часу і вони готові ще більше часу приділити ток-шоу. Теми розширених випусків будуть досить позитивними, але при цьому - актуальними, як, втім, і всі випуски «Говорить Україна».

 

Одним із гостей першого п'ятничного спецвипуску ток-шоу стане київський студент Назарій Павлеса, який абсолютно не чекав, що його курсова робота - кліп на авторську пісню «Прощавай, Америко!» - буквально за кілька днів збере понад 150 000 переглядів в мережі. Також своїми «секретами успіху» поділяться неординарні виконавці - львів'янин Мар'ян Пиріг та харків'янка Оксана Самойлова, а також київська поетеса Ліза Готфрік.

 

Але творчість артистів-«самоучок» далеко не завжди знаходить схвалення з боку професіоналів. Своєю думкою про таких народних зірок поділяться експерти спеціального випуску ток-шоу «Говорить Україна», серед яких - продюсер Володимир Бебешко, режисер Семен Горов, а також психолог Наталія Ломоносова. Також гостем програми стане Ольга Діброва (Gorchitza) - яка цього року представить нашу країну на музичному конкурсі «Нова хвиля-2013» (конкурсні виступи транслюватиме канал «Україна»).

 

Дивіться прем`єру спеціального п`ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» 5 липня, о 19:20

 

Коротка довідка про телеканал «Україна»

 

«Україна» - один із провідних національних телеканалів країни. За підсумками І кварталу 2013 року займає 1 місце у рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 12,48%, і рейтингом 2,21% (за аудиторією старше 18 років, вибірка  «50 тис.+», дані GfK Ukraine).

 

Загальне покриття телеканалу «Україна» на кінець І кварталу 2013 року складає 96,8% усіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж та через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу складає 41 млн. осіб. У ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє та спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів та серіалів. http://kanalukraina.tv

 

Прес-служба телеканалу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду