detector.media
03.07.2013 12:58
Прем'єра спеціального п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна»
Прем'єра спеціального п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна»
ПРЕС-РЕЛІЗ

У п'ятницю, 5 липня в 19:20, на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра спеціального розширеного п'ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим. З цього спецвипуску головного ток-шоу країни глядачі дізнаються історії людей, які в дуже короткі терміни зуміли стати народними зірками. Зокрема, своїми одкровеннями поділиться студент Назарій Павлеса - автор гучного відеоролика «Прощавай, Америко!».

 

Спеціальний п'ятничний випуск ток-шоу «Говорить Україна» буде присвячений новим зіркам українського шоу-бізнесу. До творчості цих людей можна ставитися по-різному, але байдужими вони не залишать нікого. Хронометраж прем'єрного спецвипуску - 85 хвилин, що у 2 рази більше, ніж звичайний випуск цього щоденного ток-шоу.

 

Григорій Тичина, головний виконавчий продюсер каналу «Україна:

«У кожному випуску «Говорить Україна» ми намагаємося максимально повно розкрити ту чи іншу тему. При цьому бувають теми настільки цікаві та об'ємні, що ведучому та авторській групі дуже складно вкластися у відведений хронометраж програми. У нас вже був досвід виходу в ефір «двосерійних» випусків нашого ток-шоу. А тепер ми вирішили піти на експеримент та зробити розширений п'ятничний випуск, коли перед вихідними днями у наших глядачів більше часу і вони готові ще більше часу приділити ток-шоу. Теми розширених випусків будуть досить позитивними, але при цьому - актуальними, як, втім, і всі випуски «Говорить Україна».

 

Одним із гостей першого п'ятничного спецвипуску ток-шоу стане київський студент Назарій Павлеса, який абсолютно не чекав, що його курсова робота - кліп на авторську пісню «Прощавай, Америко!» - буквально за кілька днів збере понад 150 000 переглядів в мережі. Також своїми «секретами успіху» поділяться неординарні виконавці - львів'янин Мар'ян Пиріг та харків'янка Оксана Самойлова, а також київська поетеса Ліза Готфрік.

 

Але творчість артистів-«самоучок» далеко не завжди знаходить схвалення з боку професіоналів. Своєю думкою про таких народних зірок поділяться експерти спеціального випуску ток-шоу «Говорить Україна», серед яких - продюсер Володимир Бебешко, режисер Семен Горов, а також психолог Наталія Ломоносова. Також гостем програми стане Ольга Діброва (Gorchitza) - яка цього року представить нашу країну на музичному конкурсі «Нова хвиля-2013» (конкурсні виступи транслюватиме канал «Україна»).

 

Дивіться прем`єру спеціального п`ятничного випуску ток-шоу «Говорить Україна» 5 липня, о 19:20

 

Коротка довідка про телеканал «Україна»

 

«Україна» - один із провідних національних телеканалів країни. За підсумками І кварталу 2013 року займає 1 місце у рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 12,48%, і рейтингом 2,21% (за аудиторією старше 18 років, вибірка  «50 тис.+», дані GfK Ukraine).

 

Загальне покриття телеканалу «Україна» на кінець І кварталу 2013 року складає 96,8% усіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж та через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу складає 41 млн. осіб. У ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє та спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів та серіалів. http://kanalukraina.tv

 

Прес-служба телеканалу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY