«1+1» роздав фартуки «Пекельної кухні» на ринках України

25 Березня 2013
19948

«1+1» роздав фартуки «Пекельної кухні» на ринках України

19948
«1+1» роздав фартуки «Пекельної кухні» на ринках України

Канал «1+1» у рамках проекту «Пекельна кухня-3» провів у Києві та інших великих містах України незвичайну акцію - надів на ринкових продавців фірмові яскраво-червоні фартухи. В акції взяв участь Олександр Непоп - фіналіст першого сезону й технічний су-шеф другого сезону.

 

Після того, як він особисто подарував кілька десятків фартухів продавцям Володимирського ринку в Києві, Непоп зізнався: «Пекельна кухня» багато що змінила у його житті. «Мені пощастило попрацювати з Арамом Михайловичем, Жеромом. Це безцінний досвід. Є пропозиції, ідеї. Я всім задоволений, нічого б не змінив», - каже Олександр Непоп.

 

Нагадаємо,  скоро на каналі «1+1» стартує третій сезон кулінарного шоу «Пекельна кухня», переможець якого отримає приз у розмірі 500 тисяч гривень.

 

«Учасникам можу порадити бути завжди чесними, людяними за будь-яких обставин. Намагатися працювати креативно, вмикати фантазію, - дає останні настанови Непоп. - Це проект для молодих, у яких є бажання, прагнення, проект дасть можливість прискорити своє просування. Удачі в третьому сезоні!»
 
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19948
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду