detector.media
25.03.2013 15:16
«1+1» роздав фартуки «Пекельної кухні» на ринках України

Канал «1+1» у рамках проекту «Пекельна кухня-3» провів у Києві та інших великих містах України незвичайну акцію - надів на ринкових продавців фірмові яскраво-червоні фартухи. В акції взяв участь Олександр Непоп - фіналіст першого сезону й технічний су-шеф другого сезону.

 

Після того, як він особисто подарував кілька десятків фартухів продавцям Володимирського ринку в Києві, Непоп зізнався: «Пекельна кухня» багато що змінила у його житті. «Мені пощастило попрацювати з Арамом Михайловичем, Жеромом. Це безцінний досвід. Є пропозиції, ідеї. Я всім задоволений, нічого б не змінив», - каже Олександр Непоп.

 

Нагадаємо,  скоро на каналі «1+1» стартує третій сезон кулінарного шоу «Пекельна кухня», переможець якого отримає приз у розмірі 500 тисяч гривень.

 

«Учасникам можу порадити бути завжди чесними, людяними за будь-яких обставин. Намагатися працювати креативно, вмикати фантазію, - дає останні настанови Непоп. - Це проект для молодих, у яких є бажання, прагнення, проект дасть можливість прискорити своє просування. Удачі в третьому сезоні!»
 
 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY