«Пекельну кухню» на «1+1» вестимуть Юлія Висоцька, Арам Мнацаканов та Сергій Гусовський (ОНОВЛЕНО)

23 Березня 2011
24488
23 Березня 2011
18:12

«Пекельну кухню» на «1+1» вестимуть Юлія Висоцька, Арам Мнацаканов та Сергій Гусовський (ОНОВЛЕНО)

24488
Новину від 22 березня доповнено інформацією про ролі ведучих
«Пекельну кухню» на «1+1» вестимуть  Юлія Висоцька, Арам Мнацаканов та Сергій Гусовський (ОНОВЛЕНО)

У проекті «Пекельна кухня» на «1+1» буде троє ведучих. Про це ТК повідомив продюсер Дмитро Харитонов, який зі своєю командою знімає шоу.

 

За його словами, шоу вестимуть актриса та ведуча програми «Їмо вдома» Юлія Висоцька, російський шеф-кухар і ресторатор Арам Мнацаканов та київський ресторатор Сергій Гусовський.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», Арам Мнацаканов буде шеф-кухарем проекту. «Шеф-повар "Адской кухни" - настоящий демон от кулинарии, готовый устроить участникам проекта головомойку как за неправильно приготовленное блюдо, так и за малейшую крошку на рабочем столе! Он не даст спуску никому, судьбы поваров "Адской кухни" в его руках и только от Арама зависит, кто из претендентов дойдет до финала», - зазначається у повідомленні.

 

 

 

Арам Мнацаканов

 

Арам Мнацаканов

 

Юлія Висоцька виступатиме «в качестве строгого критика и судьи».

 

Завдання Сергія Гусовського - спостерігати за учасниками шоу і допомагати Араму Мнацаканову та Юлії Висоцькій оцінювати приготовлені страви.

 


  Юлія Висоцька

 

 

Сергій Гусовський

 

Раніше пан Харитонов наголошував на тому, що «ведучий шоу не може бути гламурним»: «Для шоу підходить формат сержанта американської армії. Він віддав наказ - усі сказали: "Є, шеф!". Ведучий повинен бути жорстким, авторитетним, із хорошим бекграундом, великим досвідом».

 

Як вже повідомляла ТК,  на кастингу серед більше ніж 5000 охочих відібрали 16 учасників: 8 чоловіків і 8 жінок. За інформацією ТК, зйомки починаються наприкінці цього тижня.

 

Нагадаємо, проект «Пекельна кухня» - українська версія американського формату Hell's Kitchen. Шоу з'явиться в ефірі «1+1» у весняному сезоні. Переможець шоу отримує 500 000 гривень.

 

 Фото - dp.ru, goodhouse.ru, restoran.ua

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24488
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zhaba zelena
4782 дн. тому
А це криза жанру в Роісії, що з Раші сюди журналісти і ведучі побігли, чи криза жанру на наших каналах - тіпа с Расії ізвєсних прігласім народ зауважаєт?
бойкот!
4784 дн. тому
Пропоную бойкотувати перегляд програм, вироблених в Україні, але де немає українських ведучих!
мєстний
4784 дн. тому
а як ці ведучі спілкуватимуться з україномовними учасниками? чи таких, як завжди, не передбачено на українському загальнонаціональному каналі 1+1? ех... забрати б в них ліцензію за це...
Cергій
4784 дн. тому
Невже не вистачає, принаймні, своїх українських євреїв? Обов"язково той харитонов має тягнути сюди масковітско-петєрбуржскіх. Коли це засилля припиниться...
Марина
4784 дн. тому
на "плюсах" и без Потапа с Горбуновым???!!! Не верУ!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду