detector.media
23.03.2011 18:12
«Пекельну кухню» на «1+1» вестимуть Юлія Висоцька, Арам Мнацаканов та Сергій Гусовський (ОНОВЛЕНО)
Новину від 22 березня доповнено інформацією про ролі ведучих

У проекті «Пекельна кухня» на «1+1» буде троє ведучих. Про це ТК повідомив продюсер Дмитро Харитонов, який зі своєю командою знімає шоу.

 

За його словами, шоу вестимуть актриса та ведуча програми «Їмо вдома» Юлія Висоцька, російський шеф-кухар і ресторатор Арам Мнацаканов та київський ресторатор Сергій Гусовський.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», Арам Мнацаканов буде шеф-кухарем проекту. «Шеф-повар "Адской кухни" - настоящий демон от кулинарии, готовый устроить участникам проекта головомойку как за неправильно приготовленное блюдо, так и за малейшую крошку на рабочем столе! Он не даст спуску никому, судьбы поваров "Адской кухни" в его руках и только от Арама зависит, кто из претендентов дойдет до финала», - зазначається у повідомленні.

 

 

 

Арам Мнацаканов

 

Арам Мнацаканов

 

Юлія Висоцька виступатиме «в качестве строгого критика и судьи».

 

Завдання Сергія Гусовського - спостерігати за учасниками шоу і допомагати Араму Мнацаканову та Юлії Висоцькій оцінювати приготовлені страви.

 


  Юлія Висоцька

 

 

Сергій Гусовський

 

Раніше пан Харитонов наголошував на тому, що «ведучий шоу не може бути гламурним»: «Для шоу підходить формат сержанта американської армії. Він віддав наказ - усі сказали: "Є, шеф!". Ведучий повинен бути жорстким, авторитетним, із хорошим бекграундом, великим досвідом».

 

Як вже повідомляла ТК,  на кастингу серед більше ніж 5000 охочих відібрали 16 учасників: 8 чоловіків і 8 жінок. За інформацією ТК, зйомки починаються наприкінці цього тижня.

 

Нагадаємо, проект «Пекельна кухня» - українська версія американського формату Hell's Kitchen. Шоу з'явиться в ефірі «1+1» у весняному сезоні. Переможець шоу отримує 500 000 гривень.

 

 Фото - dp.ru, goodhouse.ru, restoran.ua

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY